Pingisligan Damer 21/22

Pingisligan Herrar 21/22

Bli månadssupporter - Se alla matcher

Få tillgång till alla matcher från Pingisligan genom att bli månadssupporter för ditt favoritlag. Tryck på klubbloggan ovan för att stötta ditt favoritlag! (OBS! går att scrolla höger bland loggorna)

Du kan även köpa sändningar enskilt för 29:- men då ingår endast den sändningen och reprisen. Vill du se två bord behöver du alltså låsa upp båda sändningarna, eller teckna ett månadsabonnemang som ger tillgång till allt.

Vill du inte stötta något specifikt lag kan du köpa ditt abonnemang HÄR.

Latest news

Det är äntligen dags för en ny pingissäsong. Precis som tidigare år kommer samtliga matcher i Sveriges hösgstaliga, Pingisligan, gå att se live och i repris på Solidsport.

SM-final i Söderhamn

Ikväll (20/5) klockan 18.30 spelas den andra SM-finalen i av Pingisligan by STIGA mellan Halmstad BTK och Söderhamns UIF. Halmstad som vann det första mötet med 4-2 har nu förflyttat sig norrut och upp till Söderhamn där ett revanschsuget gäng väntar. Vid seger för Halmstad så vinner de SM-guldet 2021. Vid seger för SUIF så väntar en avgörande final på måndag (24/5) i Halmstad.

Read more

SM-finaler 2021

Idag (18/5-2021) inleds SM-finalspelet och det kommer bli ett intensivt spelschema med en massa spännande matcher. SM-titlarna ska fördelas och Pingisligan by STIGA ska vinnas.

Read more

Upcoming games

Previous games

Recommended

Highlights

Latest

Studio Tellus

Safir International 2020

Studio Stiga

Pingisligan Herrar

Pingisligan Damer

Highlights

Intervjuer

Highlights SM 2020

Sponsors