Dags för final!

Idag spelar både herrarna och damerna singel-final. Du ser matcherna live på Solidsport.

Först ut är damernas singelfinal 17:00 tätt följd av herrarnas 18:00. 


Damfinalen spelas mellan Mathilda Ekholm och Christina Källberg och du hittar sändningen här!

Herrfinalen spelas mellan Jon Persson och Anton Källberg, denna match hittar du här! 

Anton Källberg storfavorit på plats då SM spelas i Söderhamn, vilket är klubben Anton Källberg representerar. Man kan tänka sig ett bra stöd för honom i hallen under finalen idag. På tjejsidan vann Mathilda Ekholm i fyra raka set mot Alma Rööse som imponerat ordentligt under SM medan Källbergs semifinal gick hela vägen till 7 set. 


Missa inte dessa toppmatcher i eftermiddag!


More news

"Om ett par år hotar vi om VM-guld"

Det andra SM-guldet i singel var speciellt. Det fick Anton Källberg, 22, vinna på hemmaplan i Söderhamn. Och när frågor om svensk pingis framtid poppar upp så ser han nästan inga gränser alls. - Kina är svårstoppat, men om ett par år så kan vi vara med och hota om ett VM-guld i lag, säger Källberg.

Read more

"Går för att försvara SM-guldet"

En månads hård träning och tuffa matcher i Japan. Nu är Truls Möregårdh, 17, tillbaka i Sverige för att leda sitt Eslöv in i slutspelet - och försvara sitt guld i SM. - Jag ska göra mitt bästa och om jag kommer upp i min högsta nivå så finns det bra chanser att vinna, säger Möregårdh. Du ser både Pingisligan och SM - live på Solidsport.

Read more

Toppmöte väntar i jakten på seriesegern: "Viktig värdemätare"

En sista chans att utmana om seriesegern. Men mötet mellan Eslöv AI BTK och Halmstad BTK - live på Solidsport - betyder mycket mer än så. – Vi siktar på att möta Eslöv igen, troligen i en SM-final - och då gäller det att hitta rätt uppställningar, säger Halmstads tränare Ulf “Tickan” Carlsson.

Read more

"Stor fördel för oss att han inte är med"

Två nyckelspelare följer den viktiga ligamatchen mellan Eslöv och Söderhamn - från Japan. Stjärnorna Truls Möregårdh, 17, och Jin Takuya är lagkamrater i Saitama, men i den svenska Pingisligan så representerar de var sitt lag. - Jag hoppas att jag vaknar upp till en 4-0-seger, så ser jag reprisen på Solidsport, säger Eslövs Truls Möregårdh med ett skratt.

Read more