Pingisligan Herrar 19/20

Pingisligan Damer 19/20

Se samtliga matcher i Pingisligan 2019/2020.

För endast 49kr/månad kan du bli månadssupporter och få tillgång till alla matcher som livesänds på Pingiskanalen under säsongen, samtidigt som du kan välja att stötta ditt favoritlag ekonomiskt!

Klicka på klubbloggan ovan och följ anvisningarna för att bli månadssupporter för ditt favoritlag!

Om du inte vill stötta ett specifik lag från ligan kan du bli månadssupporter till ligan. Då klickar du HÄR för att bli månadssupporter! Du kan när helst du vill avsluta ditt supporterskap om du inte vill stötta ligan längre.
Latest news

Söderhamn är det historiska pingisfästet där stjärnorna fortsätter att trängas runt träningsborden. Och där man inte tänker släppa drömmen om det omöjliga: SM-guldet 2020. - Vi har en skaplig chans att skrälla, säger Anton Hjort, 21.

"Vi kan verkligen utmana Eslöv"

Inte oväntat är det Eslöv AI BTK och Halmstad BTK som toppar Pingisligan efter åtta omgångar. Hos de regerande mästarna från Skåne krossar Truls Möregårdh och japanen Sida Satoshi allt motstånd och laget är ännu obesegrat. Men Halmstad har inga planer på att ge bort ännu ett guld till värsta konkurrenten. – Vi har ett lag som verkligen kan utmana Eslöv, säger Simon Arvidsson.

Read more

Möregårdh: “Det vore vansinne”

Pingisligan rullar igång igen och suveräna serieledaren Eslöv AI BTK kommer till Stockholm för att vinna sin åttonde raka match. Med sig till matchen mot Spårvägens BTK har man två av ligans tre obesegrade spelare: supertalangen Truls Möregårdh och japanen Aida Satoshi. – Det är verkligen ingen intern tävling mellan mig och Aida, det hade varit vansinne, säger Möregårdh, 17.

Read more

Upcoming games

Previous games

Recommended

Latest

Studio Stiga

Pingisligan Herrar

Pingisligan Damer

Highlights

Intervjuer

Sponsors