Pingisligan Herrar 20/21

Pingisligan Damer 20/21

Se samtliga matcher i Pingisligan 2020/2021

För endast 49kr/månad kan du bli månadssupporter och få tillgång till alla matcher som livesänds på Pingiskanalen under säsongen, samtidigt som du kan välja att stötta ditt favoritlag ekonomiskt!

Klicka på en klubblogotyp ovan och följ anvisningarna för att bli månadssupporter till ditt favoritlag och även stötta dem ekonomiskt!

Om du INTE vill stötta ett specifik lag i Pingisligan kan du istället teckna ett abonnemang här på Pingiskanalen. Då klickar du HÄR för att köpa ett ligaabonnemang! Du kan när helst du vill avsluta ditt supporterskap om du inte vill stötta ligan längre.
Latest news

I Söderhamns omklädningsrum är ett välkänt ansikte tillbaka inför säsongen. Rutinerade Viktor Brodd som spenderade förra säsongen i Tyskland är redo för comeback i Sverige och Söderhamn. - Det känns bra att vara tillbaka, säger Viktor Brodd till Solidsport News.

"Om ett par år hotar vi om VM-guld"

Det andra SM-guldet i singel var speciellt. Det fick Anton Källberg, 22, vinna på hemmaplan i Söderhamn. Och när frågor om svensk pingis framtid poppar upp så ser han nästan inga gränser alls. - Kina är svårstoppat, men om ett par år så kan vi vara med och hota om ett VM-guld i lag, säger Källberg.

Read more

Dags för final!

Idag spelar både herrarna och damerna singel-final. Du ser matcherna live på Solidsport.

Read more

Upcoming games

Previous games

Recommended

Highlights

Latest

Studio Tellus

Safir International 2020

Studio Stiga

Pingisligan Herrar

Pingisligan Damer

Highlights

Intervjuer

Highlights SM 2020

Sponsors