Pingisligan Herrar 19/20

Pingisligan Damer 19/20

Se samtliga matcher i Pingisligan 2019/2020.

För endast 49kr/månad kan du bli månadssupporter och få tillgång till alla matcher som livesänds på Pingiskanalen under säsongen, samtidigt som du kan välja att stötta ditt favoritlag ekonomiskt!

Klicka på klubbloggan ovan och följ anvisningarna för att bli månadssupporter för ditt favoritlag!

Om du inte vill stötta ett specifik lag från ligan kan du bli månadssupporter till ligan. Då klickar du HÄR för att bli månadssupporter! Du kan när helst du vill avsluta ditt supporterskap om du inte vill stötta ligan längre.
Latest news

Det andra SM-guldet i singel var speciellt. Det fick Anton Källberg, 22, vinna på hemmaplan i Söderhamn. Och när frågor om svensk pingis framtid poppar upp så ser han nästan inga gränser alls. - Kina är svårstoppat, men om ett par år så kan vi vara med och hota om ett VM-guld i lag, säger Källberg.

Dags för final!

Idag spelar både herrarna och damerna singel-final. Du ser matcherna live på Solidsport.

Read more

"Går för att försvara SM-guldet"

En månads hård träning och tuffa matcher i Japan. Nu är Truls Möregårdh, 17, tillbaka i Sverige för att leda sitt Eslöv in i slutspelet - och försvara sitt guld i SM. - Jag ska göra mitt bästa och om jag kommer upp i min högsta nivå så finns det bra chanser att vinna, säger Möregårdh. Du ser både Pingisligan och SM - live på Solidsport.

Read more

Previous games

Recommended

Latest

Studio Tellus

Safir International 2020

Studio Stiga

Pingisligan Herrar

Pingisligan Damer

Highlights

Intervjuer

Highlights SM 2020

Sponsors