Latest news

Peka ut Storfors på en svensk karta och jag blir imponerad. Berätta sen vad den lilla orten är känd för och jag både bockar och bugar. Huvudpersonerna i den här historien heter i alla fall Anders Hulth, 59 och Tomas Bergquist, 65 - och svaret på den andra utmaningen är mest av allt pingis. - Tjejerna i laget och många man stöter på runt om i landet, säger: “Ni får fan inte sluta!, Ni bidrar med så mycket till svensk bordtennis”, säger Hulth. - Tja, en del motståndare tycker väl tvärtom också, vi är ju så pass bra nu….

Stjärnornas hyllning: "En av de bästa bollarna jag sett"

Det är duellen som fått internet att koka och stjärnorna att jubla. Nu hyllas 14-åriga Emil Johnsson och 13-åriga David Björkryd av legenden J-O Waldner, VM-tvåan Mattias Falck och supertalangen Truls Möregårdh. - En otrolig boll, säger Waldner. - Vilken uppvisning, säger Falck. - Helt sjuk. En av de bästa bollarna jag sett, säger Möregårdh.

Read more

Lühr: "Det är eldsjälarna som bygger upp föreningslivet"

Framgång handlar inte alltid om resurser och feta plånböcker. Det kräver också människor som brinner för sin klubb och bygger dess grundpelare, även kallat eldsjälar. Något Solidsports Mathias Lühr lyfter fram i sin senaste ledare. "Jag beundrar människor som utan att se feta sedelbuntar framför sig väljer ett liv där man hjälper andra att ta sig fram" skriver han.

Read more

Upcoming games

Previous games

Recommended

Latest

Studio Stiga

Pingisligan Herrar

Pingisligan Damer

Highlights

Intervjuer

Sponsors