Latest news

Han spelade för sin cancersjuke kompis och en biljett till VM. Då behövde Truls Möregårdh, 17, vinna sitt första SM-guld. När helgen i Eskilstuna var över så kunde supertalangen se tillbaka på uträttat uppdrag och ett makalöst guldregn. - Jag blev riktigt paff. Ingen i familjen fattade nog något, skrattar Truls. Nu väntar först ett SM-slutspel med Eslöv och sen ett VM i sommar där medaljer är målet.

"Jag spelar för min bäste vän"

Han spelar för guldet. Och för den eftertraktade VM-biljett som ett guld skulle innebära. Men när Ung Cancer-ambassadören Truls Möregårdh, 17, går in i SM till helgen spelar han för så mycket mer än så. - Jag spelar för min bästa vän David, så är det bara, säger den svenske supertalangen.

Read more

Nya upplägget i SM: "Vinn guld och vinn en VM-biljett"

Ett SM-guld ger en VM-biljett. Garanterat. Ett nytt upplägg och ett kittlande drama som du ser live på SolidSport. En som i helgen jagar en plats till VM är formstarke supertalangen Truls Möregårdh, 17. - Det här är nytt för i år och det sätter lite press på några av spelarna, säger sportchefen Mikael Andersson.

Read more

Recommended

Livestreams

Latest

Studio Stiga

Pingisligan Herrar

Pingisligan Damer

Highlights

Intervjuer

Sponsors