18 Feb. 13:00
8ccaab23 0ae3 4801 8fc4 354e91a14140
Unlock video

0 EUR

Get access to this video only.
Replay included.
Buy 0 EUR

Rentoutus- ja venyttelytunti (60min)

Replay · ...
49views

Ohjaaja: Sanna Mäkelä Shindo on japanilainen rentoutusvenyttelymenetelmä, johon kuuluu kuusi rentouttavaa venytysliikettä. Liikkeet perustuvat kehon meridiaaneihin ja energiavirtoihin. Shindo tunnilla tavoitellaan mielen ja kehon tasapainoa ja pyritään pääsemään irti kehon ja mielen kireyksistä ja jännitteistä. Harjoittelussa korostetaan rentoutta, luonnollisuutta ja omaan tahtiin tekemistä. Tunnille pukeudutaan joustaviin vaatteisiin, kenkiä tunnilla ei tarvita, mutta voit laittaa tunnille sukat tai kevyet tossut. Venytysten avuksi voit ottaa mukaan myös oman huivin ja maton. Tunti sopii kaikille.

Ohjaaja: Sanna Mäkelä

Shindo on japanilainen rentoutusvenyttelymenetelmä, johon kuuluu kuusi rentouttavaa venytysliikettä. Liikkeet perustuvat kehon meridiaaneihin ja energiavirtoihin.

Shindo tunnilla tavoitellaan mielen ja kehon tasapainoa ja pyritään pääsemään irti kehon ja mielen kireyksistä ja jännitteistä. Harjoittelussa korostetaan rentoutta, luonnollisuutta ja omaan tahtiin tekemistä.

Tunnille pukeudutaan joustaviin vaatteisiin, kenkiä tunnilla ei tarvita, mutta voit laittaa tunnille sukat tai kevyet tossut.

Venytysten avuksi voit ottaa mukaan myös oman huivin ja maton.

Tunti sopii kaikille.

Categorieskehonhuolto