Join the excitement
Unlock this video

0 EUR

Replay included.

Seinäsyöttöyritys

6views

Late syöttää eteenpäin Aaronille, joka ei huomaa kaveria selkäpuolella. Late liikkuu hyvin tilaan ja näyttää liikkeellään mihin pallo kannattaa pelata. Hyvä esimerkki pienestä yksityiskohdasta pelin sisällä: Tässä Aaron on huonossa peliasennossa eikä havainnoi lähellä olevaa vastustajaa ja pallonmenetyksestä seuraa vastahyökkäys. Hyvällä peliasennolla (jolloin ei olla selkä kohti menosuuntaa) tässä todennäköisesti huomattaisiin vastustaja ja olisi mahdollisuus pelata nopealla seinäsyötöllä Late läpi.

Late syöttää eteenpäin Aaronille, joka ei huomaa kaveria selkäpuolella. Late liikkuu hyvin tilaan ja näyttää liikkeellään mihin pallo kannattaa pelata.

Hyvä esimerkki pienestä yksityiskohdasta pelin sisällä: Tässä Aaron on huonossa peliasennossa eikä havainnoi lähellä olevaa vastustajaa ja pallonmenetyksestä seuraa vastahyökkäys. Hyvällä peliasennolla (jolloin ei olla selkä kohti menosuuntaa) tässä todennäköisesti huomattaisiin vastustaja ja olisi mahdollisuus pelata nopealla seinäsyötöllä Late läpi.

CategoriesKlipit
0Comments
Anonymous user