Laitapelaajan kehnoa puolustamista

...
21views

Musta nro 12 tulisi pitää valkoinen nro 17. Puolustaessa oikea paikka on aina pelaajan ja oman maalin välissä. Tässä klipissä 12 pelaa lähes toisena hyökkääjänä ja jättää oman pelaajansa täysin vapaaksi. Hän ei edes käännä päätään katsoakseen, missä oma pelaaja on. Hän seuraa palloa ja ajattelee luultavasti vain hyökkäämistä. Kaksi kertaa mustan keskikenttä nro 16 paikkaa tilanteen irtoamalla omalta paikaltaan laitaan. Ajassa 1:37 vastustajan maalivahti saa pallon. 12 ei edelleenkään tiedosta omaa pelaajaansa, häviää kaksinkamppailun ja jättää tilanteen keskikenttäpelaajan hoidettavaksi.

Musta nro 12 tulisi pitää valkoinen nro 17. Puolustaessa oikea paikka on aina pelaajan ja oman maalin välissä. Tässä klipissä 12 pelaa lähes toisena hyökkääjänä ja jättää oman pelaajansa täysin vapaaksi. Hän ei edes käännä päätään katsoakseen, missä oma pelaaja on. Hän seuraa palloa ja ajattelee luultavasti vain hyökkäämistä. Kaksi kertaa mustan keskikenttä nro 16 paikkaa tilanteen irtoamalla omalta paikaltaan laitaan.

Ajassa 1:37 vastustajan maalivahti saa pallon. 12 ei edelleenkään tiedosta omaa pelaajaansa, häviää kaksinkamppailun ja jättää tilanteen keskikenttäpelaajan hoidettavaksi.

CategoriesKlipit
0Comments
Anonymous user