Toppareiden liike ja sijoittuminen

...
27views

Seuraa punaisen joukkueen toppareita. Lähtevätkö he mukaan hyökkäykseen? Jättävätkö he tyhjää tilaa eteensä? Onko heillä vartioitavia pelaajia selän takana eivätkä sen takia voi nousta? Noin kohdassa 35 sekuntia sininen joukkue saa pallon ja etenee hyökkäykseen. Huomaa valtava tyhjä tila toppareiden edessä. Se ei johdu siitä että keskikenttä ei tule alas, vaan topparit ovat valuneet liian alas. Hyökkääjälle mietittävää: jos tyhjä tila on toppareiden edessä, miten sinne päästään? Entä jos se tyhjä tila on toppareiden takana?

Seuraa punaisen joukkueen toppareita. Lähtevätkö he mukaan hyökkäykseen? Jättävätkö he tyhjää tilaa eteensä? Onko heillä vartioitavia pelaajia selän takana eivätkä sen takia voi nousta?

Noin kohdassa 35 sekuntia sininen joukkue saa pallon ja etenee hyökkäykseen. Huomaa valtava tyhjä tila toppareiden edessä. Se ei johdu siitä että keskikenttä ei tule alas, vaan topparit ovat valuneet liian alas.

Hyökkääjälle mietittävää: jos tyhjä tila on toppareiden edessä, miten sinne päästään? Entä jos se tyhjä tila on toppareiden takana?

CategoriesKlipit
0Comments
Anonymous user