Lyhyt avaus

...
16views

Veskari avaa lyhyen topparille. Toppari ei roiskaise tai jää kynäilemään, vaan pelaa ykkösellä omalle pelaajalle. Vastustajan prässääjä on yksin eikä saa tukea muilta ja keskellä on omia pelaajia vapaana! Mietittäväksi: Kuinka tärkeää maalivahdin ja topparin avaamisessa on syötön laatu? Klipissä syöttö ei pompi ja se on helppo ottaa haltuun. Entä jos pallo pomppisi? Tai jos toppari yrittäisi kääntää syöttöä oikealle jalalleen? Huomaa topparin loistava peliasento, hän on riittävän alhaalla, jotta kroppa on auki koko kentälle ja havainnointi on helppoa! Mitä jos kyseessä olisi vastustajan avaus? Kuinka voisimme auttaa prässäävää kärkimiestä?

Veskari avaa lyhyen topparille. Toppari ei roiskaise tai jää kynäilemään, vaan pelaa ykkösellä omalle pelaajalle. Vastustajan prässääjä on yksin eikä saa tukea muilta ja keskellä on omia pelaajia vapaana!

Mietittäväksi: Kuinka tärkeää maalivahdin ja topparin avaamisessa on syötön laatu? Klipissä syöttö ei pompi ja se on helppo ottaa haltuun. Entä jos pallo pomppisi? Tai jos toppari yrittäisi kääntää syöttöä oikealle jalalleen? Huomaa topparin loistava peliasento, hän on riittävän alhaalla, jotta kroppa on auki koko kentälle ja havainnointi on helppoa!

Mitä jos kyseessä olisi vastustajan avaus? Kuinka voisimme auttaa prässäävää kärkimiestä?

CategoriesKlipit
0Comments
Anonymous user