Topparit rajaheitossa

8views

Senna ja Luukas ovat toppareita. Aaron T on laitapelaaja ja Aaron H keskikenttä. Rajaheitossa kaikkien katseet ovat pallossa. Senna seuraa omaa miestään keskellä. Luukas tulee kuitenkin päättäväisesti palloon. Tilanteesta seuraa uusi rajaheitto. Edelleen Luukas on päättänyt saada pallon itselleen. Tällöin hän jättää oman tonttinsa vapaaksi ja vastustaja on päästä keskeltä läpi. Nooa kuitenkin lukee tilanteen ja ehtii katkaisemaan. Tässä tilanteessa Senna on omalla puolellaan ja keskikenttä sekä laita tukevat hyvin. Heittäjä jää laitapelaajan pidettäväksi. Punaisella on selkeä ylivoima eikä tilanteesta pitäisi seurata mitään vaarallista. Kukaan ei kuitenkaan tarkista selkäpuoltaan, vaan kaikkien huomio keskittyy palloon. Pään pitää kääntyä koko pelin ajan. Mitä enemmän näet, sitä enemmän tiedät ja sitä parempia päätöksiä pystyt tekemään. Kun pelissä on pelaajia, jotka eivät ole tottuneet pelaamaan keskenään, tulee aina kommunikaatio-ongelmia. Tämä pätee niin lapsilla kuin aikuisillakin. Tähän on vain yksi lääke, pelataan enemmän yhdessä, puhutaan ja opitaan!

Senna ja Luukas ovat toppareita. Aaron T on laitapelaaja ja Aaron H keskikenttä.

Rajaheitossa kaikkien katseet ovat pallossa. Senna seuraa omaa miestään keskellä. Luukas tulee kuitenkin päättäväisesti palloon. Tilanteesta seuraa uusi rajaheitto. Edelleen Luukas on päättänyt saada pallon itselleen. Tällöin hän jättää oman tonttinsa vapaaksi ja vastustaja on päästä keskeltä läpi. Nooa kuitenkin lukee tilanteen ja ehtii katkaisemaan.

Tässä tilanteessa Senna on omalla puolellaan ja keskikenttä sekä laita tukevat hyvin. Heittäjä jää laitapelaajan pidettäväksi. Punaisella on selkeä ylivoima eikä tilanteesta pitäisi seurata mitään vaarallista. Kukaan ei kuitenkaan tarkista selkäpuoltaan, vaan kaikkien huomio keskittyy palloon.

Pään pitää kääntyä koko pelin ajan. Mitä enemmän näet, sitä enemmän tiedät ja sitä parempia päätöksiä pystyt tekemään.

Kun pelissä on pelaajia, jotka eivät ole tottuneet pelaamaan keskenään, tulee aina kommunikaatio-ongelmia. Tämä pätee niin lapsilla kuin aikuisillakin. Tähän on vain yksi lääke, pelataan enemmän yhdessä, puhutaan ja opitaan!

CategoriesKlipit
0Comments
Anonymous user