Become a monthly Supporter

5.9 EUR

Support NuPS. 
Get access to all content from the club.
Terminate whenever you want.
Buy 5.9 EUR/MONTH
Unlock video

0 EUR

Get access to this video only. Replay included.
Buy 0 EUR

Koko joukkueen prässi

...
8views

Vastustajalla rajaheitto omassa päässä. Hyökkääjä Leevi tekee hyvää työtä ja peittää syöttösuunnan keskelle. Laitapelaaja Toivo peittää laidan, jonne vastustaja pelaa pallon. Oikea keskikenttä Adam on lähellä tukemassa ja vasen keskikenttä Nooa peittää keskustan ja seuraa Adamia. Vasen laita Aarrekin on tullut auttamaan, kun omalla laidalla ei ole painetta. Lopulta vastustaja joutuu liian ahtaaseen paikkaan ja pallo voitetaan keskikentällä. Huomioi myös mitä tapahtuu riiston jälkeen: Aarre ei ota riskiä että pallo menetettäisiin heti keskellä kenttää, vaan pelaa pallon alas topparille. Hyvä ratkaisu pallolliselta ja loistava prässi koko joukkueelta. Mitä tapahtuisi, jos joku pelaajista jättäisi hommansa tekemättä? Kaikkein tärkeintä on lähimmän pelaajan eli tässä tapauksessa hyökkääjän prässi. Ilman sitä vastustajalla olisi enemmän vaihtoehtoja. Mutta myös topparin liike on tärkeää, vaikka tilanne lähtee kentän toisesta päästä. Riiston tapahtuessa toppari on riittävän lähellä tarjoamassa syöttövaihtoehdon. Koko tiimi liikkuu!

Vastustajalla rajaheitto omassa päässä. Hyökkääjä Leevi tekee hyvää työtä ja peittää syöttösuunnan keskelle. Laitapelaaja Toivo peittää laidan, jonne vastustaja pelaa pallon. Oikea keskikenttä Adam on lähellä tukemassa ja vasen keskikenttä Nooa peittää keskustan ja seuraa Adamia. Vasen laita Aarrekin on tullut auttamaan, kun omalla laidalla ei ole painetta. Lopulta vastustaja joutuu liian ahtaaseen paikkaan ja pallo voitetaan keskikentällä.

Huomioi myös mitä tapahtuu riiston jälkeen: Aarre ei ota riskiä että pallo menetettäisiin heti keskellä kenttää, vaan pelaa pallon alas topparille. Hyvä ratkaisu pallolliselta ja loistava prässi koko joukkueelta.

Mitä tapahtuisi, jos joku pelaajista jättäisi hommansa tekemättä? Kaikkein tärkeintä on lähimmän pelaajan eli tässä tapauksessa hyökkääjän prässi. Ilman sitä vastustajalla olisi enemmän vaihtoehtoja. Mutta myös topparin liike on tärkeää, vaikka tilanne lähtee kentän toisesta päästä. Riiston tapahtuessa toppari on riittävän lähellä tarjoamassa syöttövaihtoehdon. Koko tiimi liikkuu!

CategoriesKlipit
0Comments
Anonymous user