18 Sep. 02:54
9dd066ad ab1f 4866 b2f0 3243d8c83ca9
Unlock video

150 SEK

Get access to this video only.
Replay included.
Buy 150 SEK

Kjula Dragway 18-19/9 "Final 2021"

Replay · ...
507views

Rafflande SM- finaler på Kjula Dragway 18-19/9 Helgen 18-19 september avgjordes mästerskapen i Mälardalen Open där fyra klasser hade SM-status. Klassen 4to6 kämpar om SM för fjärde året där bara sju poäng separerar ledaren Jörgen Andersson från tvåan Kim Norgren men även Björn Lundin och Tobias Norgren har chans på guldet. I Real Street SM leder Ulf Axelsson men Nick Eklund och Leif Näsman ligger två poäng från varandra och jagar förstaplatsen där ytterligare två förare har chans på topplacering. Pro Street är som vanligt ett getingbo där Anna Knuters leder SM-poängen men Roger Kullander har andra planer och ligger tätt efter. Varje poäng är viktig och det är nu det avgörs där det är strid om mästerskapstitlar i alla klasser, inte minst Street SM där sex förare har chans på guldet. Med web-sändningar på Nitrozplay.se kan du följa dramatiken hela helgen på Kjula Dragway för endast 150 kronor. Flera kameror följer allt som händer i realtid. Mycket nöje Nitroz Crew

Rafflande SM- finaler på Kjula Dragway 18-19/9
Helgen 18-19 september avgjordes mästerskapen i Mälardalen Open där fyra klasser hade SM-status.
Klassen 4to6 kämpar om SM för fjärde året där bara sju poäng separerar ledaren Jörgen Andersson från tvåan Kim Norgren men även Björn Lundin och Tobias Norgren har chans på guldet.
I Real Street SM leder Ulf Axelsson men Nick Eklund och Leif Näsman ligger två poäng från varandra och jagar förstaplatsen där ytterligare två förare har chans på topplacering.
Pro Street är som vanligt ett getingbo där Anna Knuters leder SM-poängen men Roger Kullander har andra planer och ligger tätt efter.
Varje poäng är viktig och det är nu det avgörs där det är strid om mästerskapstitlar i alla klasser, inte minst Street SM där sex förare har chans på guldet.
Med web-sändningar på Nitrozplay.se kan du följa dramatiken hela helgen på Kjula Dragway för endast 150 kronor. Flera kameror följer allt som händer i realtid.

Mycket nöje
Nitroz Crew