Spännande upplösning i Bilcross

Med tre tävlingar kvar i årets säsong intensifieras striden om mästerskapen i Bilcross där även ett SM-tecken ingår.
1/9-2021

Tobias Svärd från Skebobruk har vunnit alla deltävlingar hitintills men Daniel Samuelsson från Sunne har varit tvåa i lika många. Svenska Mästerskapet har blivit en tvekamp mellan dem och kommer Tobias att kunna hålla undan Daniels attacker på banan och vem tar tredjeplatsen?

 

Med web-sändningar på Nitrozplay.se kan du följa dramatiken i direktsändning. Sju kameror följer allt som händer runt banan och det kommer även att göras intervjuer med förare.

 

Bilcross är mer än kampen om SM.

I klassen RWD delar Mikael Thiman och Urban Bergström på ledningen och i tjejligan slåss 14 damer om framskjutna placeringar. Bilcross gästas även av Sebastian Eriksson från Sunnemo som tidigare vunnit en VM-deltävling i Supercar och nu ska ge sig i kast med de etablerade förarna i Bilcross. Helgen den 4-5 september körs en seriedeltävling per dag i Strängnäs och den 2 oktober avgörs finalerna i Jönköping.

 

Följ det i direktsändning på Nitrozplay.se enligt pay per view.

Lördag 4/9 start kl 09:00, sändningen är gratis.

Söndag 5/9 start kl 09:00 och kostar endast 150 sek.

More news

SM i Bilcross

Upplösningen på årets SM i Bilcross, BDS Masters 2021 händer denna helg 2/10 Missa inte rafflande race under en hel dag här på nitrozplay.se Mycket nöje Nitroz Crew

Read more

Rafflande SM- finaler på Kjula Dragway 18-19/9

Helgen 18-19 september avgörs mästerskapen i Mälardalen Open där fyra klasser har SM-status.

Read more