Rafflande SM- finaler på Kjula Dragway 18-19/9

Helgen 18-19 september avgörs mästerskapen i Mälardalen Open där fyra klasser har SM-status.

Klassen 4to6 kämpar om SM för fjärde året där bara sju poäng separerar ledaren Jörgen Andersson från tvåan Kim Norgren men även Björn Lundin och Tobias Norgren har chans på guldet.

I Real Street SM leder Ulf Axelsson men Nick Eklund och Leif Näsman ligger två poäng från varandra och jagar förstaplatsen där ytterligare två förare har chans på topplacering.

Pro Street är som vanligt ett getingbo där Anna Knuters leder SM-poängen men Roger Kullander har andra planer och ligger tätt efter.

Varje poäng är viktig och det är nu det avgörs där det är strid om mästerskapstitlar i alla klasser, inte minst Street SM där sex förare har chans på guldet.

Med web-sändningar på Nitrozplay.se kan du följa dramatiken hela helgen på Kjula Dragway för endast 150 kronor. Flera kameror följer allt som händer i realtid.

Missa inte detta där Nitrozplay.se ger dig bästa läktarplats rakt in i din dator/telefon.

Mycket nöje

Nitroz Crew

More news

SM i Bilcross

Upplösningen på årets SM i Bilcross, BDS Masters 2021 händer denna helg 2/10 Missa inte rafflande race under en hel dag här på nitrozplay.se Mycket nöje Nitroz Crew

Read more

Spännande upplösning i Bilcross

Med tre tävlingar kvar i årets säsong intensifieras striden om mästerskapen i Bilcross där även ett SM-tecken ingår. 1/9-2021

Read more