Latest news

SolidSport och Svenska Basketbollförbundet är överens om ett omfattande samarbete de kommande åren. Bland det material som nu kommer bli tillgängligt på SolidSports plattform finns Superettan, USM, Lundaspelen och Sveriges kommande EM-kval mot Danmark. - Solidsport är väldigt tillgängligt och lätt att jobba med, säger förbundets generalsekreterare Johan Stark. - Vi kommer nu även att jobba för att så många basketklubbar som möjligt ska använda sig av vår tjänst, säger Tobias Thalbäck, vd på SolidSport.

Lundaspelen - möjligheternas basketcup

Ett minne för livet. Och ett oväntat fönster som öppnades. För Ida Tryggedsson Pretzman, 28, så blev Lundaspelen ett avgörande avstamp i karriären. - Lundaspelen väckte drömmen om att bli proffs, säger den danska landslagstjejen.

Read more

Fäktningen tar plats på SolidSport

SolidSport är plattformen där alla sporter får ta plats. Svenska Fäktningsförbudnet har gjort det på ett strålande sätt och nu är parterna överens om ett nytt avtal som sträcker sig till och med 2021. - Samarbetet med SolidSport gör det möjligt för fler att upptäcka vilken fantastisk sport fäktning är, säger Ana Valero-Collantes, ordförande i kommunikations- och marknadsföringskommittén.

Read more