Latest news

Till vardags deltar Jens Nilsson framgångsrikt i sporten som han döpt till Bolagsbyggande. Där ett av målen har blivit att frigöra tid åt föräldrar som helst av allt vill se sina barn idrotta på planer, rinkar och banor runt om i Sverige. – Vi hoppas att vi för varje år som går blir en allt bättre livspusselfixare, säger Nilsson, grundare och vd för Offerta.

All action från rallycross-SM - live på SolidSport

Motorsport på högsta nationella nivå. Missa inte när de tyngsta klasserna avgörs och de unga talangerna tar sats mot världstoppen under SM-tävlingarna i Västerås. - Det kommer bli mycket action och många bra fajter, lovar tävlingsledaren Jocke Larsson. Du ser tävlingarna live på SolidSport den 15-16 juni.

Read more

Så tjänade Drevviken 10 000 kr med SolidSport

Sälja lotter, korv, grillkol, strumpor, kakor. Det finns mängder med sätt för lag och föreningar att tjäna pengar. För division 4 hockeylaget Drevviken HK har däremot att livesända med SolidSport varit det största framgångsreceptet. – Vi tjänade 10 000 kronor vår första säsong bara genom att livesända våra matcher och har nu 50 supportrar som betalar varje månad. Det är över all förväntan, säger sportchefen Gustav Larsson.

Read more