Latest news

Den ena har blivit världsmästare fem gånger. Den andra har både ett VM-silver och VM-brons i bagaget. När SM i thaiboxning avgörs på Rondo i Göteborg så livesänds mästerskapet på SolidSport och både Sofia Olofsson och Filiph Waldt är säkra: - Det kommer att bli en show!

Jerebko följer EM-kvalet noga - öppnar för EM

Till vardags spelar han ihop med några av världens bästa spelare i världens bästa basketlag. Men NBA-stjärnan Jonas Jerebko, 31, har samtidigt full koll på landslagets kval och uppmanar nu de blågula fansen att stötta Sverige på plats eller via SolidSports livesändning i resan mot EM-slutspel. Där Golden State Warriors-stjärnan säger att han gärna vill vara med: - Självklart skulle det vara kul med EM-slutspel för Sverige!

Read more

Glittrig gala och thaiboxnings-SM - live på SolidSport

SolidSport etablerar sig allt mer som kanalen för svensk kampsport. Den 1-3 mars livesänds SM i thaiboxning och den 23 mars visas den tionde Kampsportsgalan från Münchenbryggeriet i Stockholm. - Vi vet att inte alla som vill kan vara på plats under galan, och tror då att sändningen innebär ett gott alternativ till det" säger Svenska Budo & Kampsportsförbundets generalsekreterare Mona Lundkvist.

Read more