Edustuksen seuraava kotiottelu Rusalla la 24.10. klo 15:30

Tervetuloa turvallisesti Edustusjoukkueen seuraavaan kotiotteluun!Takaamme kaikki yhdessä parhaiten kauden jatkumisen noudattamalla huolella turvallisuusohjeita:Kaikkien 15 vuotta täyttäneillä on velvollisuus käyttää maskia kaikkialla paitsi pukukopissa, vaihtopenkillä ja pelikentällä. Tämä koske...

Tervetuloa turvallisesti Edustusjoukkueen seuraavaan kotiotteluun!


Takaamme kaikki yhdessä parhaiten kauden jatkumisen noudattamalla huolella turvallisuusohjeita:


  • Kaikkien 15 vuotta täyttäneillä on velvollisuus käyttää maskia kaikkialla paitsi pukukopissa, vaihtopenkillä ja pelikentällä. Tämä koskee pelaajia, valmentajia, taustoja, toimitsijoita ja yleisöä.
  • Ottelun katsomo saa olla korkeintaan puolillaan. Joka toinen paikka tulee jättää tyhjäksi. Perheet voivat istua vierekkäin.
  • 1-2m turvaväleistä on huolehdittava poikkeuksetta niin hyvin kuin se on mahdollista.
  • Muistutamme myös, että pienetkin oireet tarkoittavat, ettei salibandyhallille voi tulla. Tämä voi tarkoittaa lisääntyviä poissaoloja harjoituksista tai peleistä, mutta on äärimmäisen tärkeää viruksen leviämisen ennaltaehkäisyssä.
  • Muistutamme lisäksi koronavilkun käyttöönotosta sekä tutustumaan salibandyn koronaohjeisiin osoitteessa salibandy.fi/korona.


Lipunmyynnissä on myös maskeja myynnissä.

Lämpimästi tervetuloa!

Liput 12€ / 6€

M-Teamin jäsenet sisään ilmaiseksi

More news

Runkosarjasta lähes kolmannes pelattu -Tiimi sarjataulukon piikkipaikalla!

Divarikausi on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Tiimi löytyy seitsemän ottelun jälkeen 19 pisteen turvin sarjataulukon ykköspaikalta!

Read more

M-Team seuraavaksi Joensuuhun ja Kuopioon- sitten kotitupla!!

Tiimin syyskuu Divarissa kokee ruuhkahuipun, kun kaksi seuraavaa viikonloppua pelataan "salibandyä koko rahalla"- periaatteella.18.-19.9 karavaani kulkee ensin Joensuuhun ja sielä Kuopioon. Josban viime hetken rynnistys pelaajamarkkinoilla aikaansai mielenkiintoisen kombon taitavia pelimiehiä. La...

Read more

Kausi käynnistyy kotona Rusalla su 12.9. klo 17:00!

Divarin kausi käynnistyy 12.9.

Read more

Su 7.3. KLO 18:30

Seuraa Solidsportilta bit.do/tiimi 🤩

Read more