Sista hemmamatchen i Allsvenskan

...
9views

Gratis Entre när Lindås tar emot Hovslätt hemma! På söndag den 10 mars kl 15.00 spelas den näst sista omgången av årets Allsvenska södra och det är Hovslätts IK som kommer på besök till Salming Arena! Nu är det dags att alla spelare och ledare i Lindås Rasta IBK, men även föräldrar och anhöriga, tar er till hemmaarenan och hejar fram vårt lag till seger i sista hemmamatchen för säsongen.Lindås damlag behöver allt stöd de kan få för att ta tre poäng mot Hovslätt! Matchen mot Hovslätts IK gör vi ett event i förmån för barncancerfonden och insamlingen i Hugo Helin Andreasson namn. Vi tar ingen entreavgift, vi kommer inte heller sälja några lotter eller annat. Istället ber vi er skänka en slant till #superhjältenHugo som fått en tuff start i livet. Tillsammans gör vi skillnad! Till förmån för Barncancerfonden och Hugos Insamling!

Gratis Entre när Lindås tar emot Hovslätt hemma!
På söndag den 10 mars kl 15.00 spelas den näst sista omgången av årets Allsvenska södra och det är Hovslätts IK som kommer på besök till Salming Arena! Nu är det dags att alla spelare och ledare i Lindås Rasta IBK, men även föräldrar och anhöriga, tar er till hemmaarenan och hejar fram vårt lag till seger i sista hemmamatchen för säsongen.Lindås damlag behöver allt stöd de kan få för att ta tre poäng mot Hovslätt!

Matchen mot Hovslätts IK gör vi ett event i förmån för barncancerfonden och insamlingen i Hugo Helin Andreasson namn. Vi tar ingen entreavgift, vi kommer inte heller sälja några lotter eller annat. Istället ber vi er skänka en slant till #superhjältenHugo som fått en tuff start i livet. Tillsammans gör vi skillnad! Till förmån för Barncancerfonden och Hugos Insamling!

0Comments
Anonymous user