IBK Lund Elit - Lindås Rasta IBK Highlights

...
61views

Bortaseger mot IBK Lund och säkrad Allsvensk plats Lindås satte ett tidigt mål i första perioden och sedan släppte man aldrig ledningen under lördagens match mot IBK Lund Elit. Lindås vann alla tre perioder genom 1-2, 0-1 och 0-1 och matchen slutade därmed 1-4. Vinsten påverkar visserligen inte något av lagens ställning i tabellen, men utökade Lindås poäng gentemot det undre kvalstrecket vilket gör att vi med glädje kan presentera att nästa säsongs kontrakt i allsvenskan är säkrat. Läs nedan hur damernas huvudtränare summerar lördagens vinst. Först och främst GRATTIS till spel i allsvenskan nästa år! Hur var stämningen i laget efter slutsignalen? - Stort tack! Det var många som hade mobilerna framme för att räkna ut att vi genom segern är klara för spel i allsvenskan även nästa säsong, och det med två omgångar kvar. Ni vann varje period och ledde under hela matchen, hur skulle du beskriva spelet? - Jag tycker inte att vi gjorde en speciellt bra första period. Vi fick inte fart på fötterna och vi såg lite sega ut. Vi tog dock tillvara på två powerplay chanser, vilket gav oss en 2-1 ledning inför andra perioden. Under andra perioden fick vi mer fart på fötterna och hittade mer bollrull i laget. Vi skapade inte så många farliga målchanser, men spelet var betydligt bättre och en periodvinst med 1-0 gav oss en 3-1 ledning inför sista perioden. Inför tredje och sista perioden pratade vi om att hålla ihop försvaret och boxa ut Lund längs med sargerna, vilket vi lyckades bra med. Genom Lina Gyså och Lina Johansson lyckades vi göra ett snyggt kontringsmål och ett slutresultat med 4-1 till oss. Laget har under säsongen haft svårt med att få in bollarna i mål, hur skiljde sig helgens match skottmässigt från övriga säsongen? - Egentligen skiljde matchen sig inte någonting från tidigare mer än att Lina Johansson var het och satte alla sina målchanser! Vi har fortsatt tufft med målskyttet och under matchen var det återigen vårt försvar som firar triumf! Hur ser resterande delen av säsongen ut? - Vi har två tuffa matcher kvar i serien som vi såklart vill vinna för att, om möjligt, klättra ännu högre i serien. Hajtänder: 3 Lina Johansson 2 Stina Albrektson 1 Madelene Bernvid

Bortaseger mot IBK Lund och säkrad Allsvensk plats
Lindås satte ett tidigt mål i första perioden och sedan släppte man aldrig ledningen under lördagens match mot IBK Lund Elit. Lindås vann alla tre perioder genom 1-2, 0-1 och 0-1 och matchen slutade därmed 1-4. Vinsten påverkar visserligen inte något av lagens ställning i tabellen, men utökade Lindås poäng gentemot det undre kvalstrecket vilket gör att vi med glädje kan presentera att nästa säsongs kontrakt i allsvenskan är säkrat. Läs nedan hur damernas huvudtränare summerar lördagens vinst.

Först och främst GRATTIS till spel i allsvenskan nästa år! Hur var stämningen i laget efter slutsignalen?
- Stort tack! Det var många som hade mobilerna framme för att räkna ut att vi genom segern är klara för spel i allsvenskan även nästa säsong, och det med två omgångar kvar.

Ni vann varje period och ledde under hela matchen, hur skulle du beskriva spelet?
- Jag tycker inte att vi gjorde en speciellt bra första period. Vi fick inte fart på fötterna och vi såg lite sega ut. Vi tog dock tillvara på två powerplay chanser, vilket gav oss en 2-1 ledning inför andra perioden. Under andra perioden fick vi mer fart på fötterna och hittade mer bollrull i laget. Vi skapade inte så många farliga målchanser, men spelet var betydligt bättre och en periodvinst med 1-0 gav oss en 3-1 ledning inför sista perioden. Inför tredje och sista perioden pratade vi om att hålla ihop försvaret och boxa ut Lund längs med sargerna, vilket vi lyckades bra med. Genom Lina Gyså och Lina Johansson lyckades vi göra ett snyggt kontringsmål och ett slutresultat med 4-1 till oss.

Laget har under säsongen haft svårt med att få in bollarna i mål, hur skiljde sig helgens match skottmässigt från övriga säsongen?
- Egentligen skiljde matchen sig inte någonting från tidigare mer än att Lina Johansson var het och satte alla sina målchanser! Vi har fortsatt tufft med målskyttet och under matchen var det återigen vårt försvar som firar triumf!

Hur ser resterande delen av säsongen ut?
- Vi har två tuffa matcher kvar i serien som vi såklart vill vinna för att, om möjligt, klättra ännu högre i serien.

Hajtänder:
3 Lina Johansson
2 Stina Albrektson
1 Madelene Bernvid

0Comments
Anonymous user