LB HUS Indoor Cup 2019

När Sveriges kyla biter sig fast flyttar fotbollen in. Vad passar bättre än en inomhusturnering strax innan jul?
Solidsport sänder än en gång fotbollsfesten i Bromölla, 7 helger under november och december!

LB Hus indoor Cup spelas i Sparbankshallen i Bromölla. Samtliga matcher spelas på konstgräset i hallen och i konceptet 5 mot 5. Turneringen är öppen för alla åldrar; vilken ålder avgör vilket speldatum ditt lag spelar. 

Första helgen, dvs 2-3 november öppnar turneringen med Pojkar födda 2010 samt Flickor födda 2009-2011. Sen är det 7 helger i rad med matcher för alla födda mellan åldrarna 2012 till vuxna i företag- och motionsklassen. 

LB Hus Indoor Cup är något för alla och för er som inte kan vara på plats finns det bara ett ställe att se cupen: här på Solidsport! Samtliga helger kommer livesändas. Vill man bara se en helg passar helgpassen bra (129:-), dessa väljer man i listan över All Access. Vill man ha tillgång till samtliga helger finns det ett All Access som är giltigt alla 7 helgerna. Det bästa för de som aldrig vill glömma cupen är att samtliga matcher går att ladda ner direkt till datorn!

Vi ser fram emot november och starten av LB-Hus Indoor Cup, live från Bromölla.


More news

LB HUS INDOOR 2021

Restriktioner börjar lätta och idrotten är igång med fullt ös. Förberedelserna för LB-Hus Indoor är i full gång och IFÖ Bromölla IF är redo att ta emot över hundra lag över 6 helger.

Read more

Populära LB-Hus Indoor Cup live på Solidsport

En snabbt växande cup där varje åldersklass ska få sin dag på den stora scenen. LB-Hus Indoor cup i Bromölla förlänger nu ett samarbete med Solidsport för att ytterligare stärka servicen kring arrangemanget med omkring 440 anmälda lag. - Det är viktigt att bibehålla den höga kvaliteten, så att lagen kommer tillbaka och att andra delar av Sverige får höra ryktet om hur bra cupen är, säger Johan Johansson, medlem av cupkommittén.

Read more