Katso Tytöt U19-16 pelejä Solidsportilla

Lahti Basketball Junioreiden ja Solidsportin yhteistyön myötä on mahdollista nauttia Lahti Basketballin Tytöt U19-16 -joukkueen otteluista suorina sekä jälkilähetyksinä heidän omalla kanavallaan

Lahti Basketball Juniorit ja suoratoistopalvelu Solidsport ovat sopineet tulevan koripallokauden yhteistyöstä, jossa Lahti Basketballin juniorijoukkueilla on mahdollista kuvata sekä lähettää omia otteluitaan Solidsportin kautta.    

   

Tulevan kauden runkosarja-otteluita on mahdollista kuvata lähtökohtaisesti kaikista joukkueen kotiotteluista. Vierasotteluita on myös mahdollista kuvata, mutta kotijoukkueelta on aina ensin kysyttävä lupa ottelun kuvaamiseen. Mahdolliset playoff -otteluluiden toteutus katsotaan myöhemmin yhdessä muiden seuran joukkueiden kanssa.    

   

Lahti Basketballin Tytöt U19-16 joukkueen pelejä pystyy seuraamaan 7,90€ kuukausimaksun tai vaihtoehtoisesti 4,90€ ottelukohtaisella hinnalla. Ostamalla yksittäisiä pelejä tai kausimaksun, tuet samalla suoraan seuran Tytöt U19-16 joukkuetta taloudellisesti.    

   

Näin katsot Lahti Basketball Junioreiden Tytöt U19-16 joukkueen otteluita:   

   

1. Luo ilmainen tili Solidsport -palveluun (voit linkata oman Facebook-tilisi halutessasi)   

2. Valitse Lahti Basketballin Tytöt U19-16 kanava   

3. Osta joko kk-maksu tai yksittäinen ottelu   

4. Valitse haluamasi ottelu tai lähetys ja nauti peleistä missä ikinä oletkin    

   

Ongelmatilanteissa ota yhteys suoraan Solidsportin asiakaspalveluun, löydät Solidsportin myös Facebookista, Instagramista sekä Twitteristä nimellä Solidsport Finland