Join the excitement
Become a monthly Supporter

19 EUR

Support Kuntotehdas Punainen Ovi. Gain access to all past and future streams, videos and replays. Cancel any time.
Unlock this video only

1.9 EUR

Replay included.

Torstai 26.3.

85views

Torstain treeni alkaa omavalintaisella taitoharjoittelulla hyvien lämmittelyjen jälkeen. Kerro meille mistä taitoaiheista haluaisit haaste- ja opetusvideoita jatkossa. Autamme parhaamme mukaan. Kommentoi alle, kiitos! Tabata = 20s työtä, 10s lepoa, 8 kierrosta (4min). Tässä vähintään kolmen tabatan treenissä yksi tabata on staattista, yksi sähinää ja yksi keskivartaloa. Tee kaikki kertaalleen tai useampi kierros jaksamisesi ja liikevalintojen mukaan. Tsekkaa videolta tarkemmat ohjeet. Bonus: videon viimeiset 4min core-tabata Shawnin kanssa. Kokeile pysytkö tahdissa, vai pystytkö jopa parempaan?

Torstain treeni alkaa omavalintaisella taitoharjoittelulla hyvien lämmittelyjen jälkeen. Kerro meille mistä taitoaiheista haluaisit haaste- ja opetusvideoita jatkossa. Autamme parhaamme mukaan. Kommentoi alle, kiitos!

Tabata = 20s työtä, 10s lepoa, 8 kierrosta (4min).

Tässä vähintään kolmen tabatan treenissä yksi tabata on staattista, yksi sähinää ja yksi keskivartaloa. Tee kaikki kertaalleen tai useampi kierros jaksamisesi ja liikevalintojen mukaan. Tsekkaa videolta tarkemmat ohjeet.

Bonus: videon viimeiset 4min core-tabata Shawnin kanssa. Kokeile pysytkö tahdissa, vai pystytkö jopa parempaan?

CategoriesTabata
0Comments
Anonymous user