Tävlingsdag 1

...
12views

Årets final på KSSS seglingssäsong bjöd på tuff och tät segling under lördagen i vindbyar upp mot 10-12 sekundmeter. Förutsättningarna passade tydligen de finska seglarna bra som är i ledning i flera av klasserna. KSSS Olympic Class Regatta är en viktig tävling, inte minst för KSSS egna elitseglare. I OS klasserna har Tim Shuwalow och Hanna Klinga, KSSS dominerat i Nacra klassen med fyra vinster och är i ledning. Joonas Lindgren, Helsingfors Segelklubb leder 470 klassen med tre spikar före Anton Dahlberg, KSSS och i Laser har Philip Claesson, MSS seglat till sig en ledning via tre jämna seglingar i hård kamp med Jesper Stålheim, KSSS som ligger tvåa inför söndagens avslutande seglingar.

Årets final på KSSS seglingssäsong bjöd på tuff och tät segling under lördagen i vindbyar upp mot 10-12 sekundmeter. Förutsättningarna passade tydligen de finska seglarna bra som är i ledning i flera av klasserna.

KSSS Olympic Class Regatta är en viktig tävling, inte minst för KSSS egna elitseglare. I OS klasserna har Tim Shuwalow och Hanna Klinga, KSSS dominerat i Nacra klassen med fyra vinster och är i ledning. Joonas Lindgren, Helsingfors Segelklubb leder 470 klassen med tre spikar före Anton Dahlberg, KSSS och i Laser har Philip Claesson, MSS seglat till sig en ledning via tre jämna seglingar i hård kamp med Jesper Stålheim, KSSS som ligger tvåa inför söndagens avslutande seglingar.

0Comments
Anonymous user