News

Shorinji Kempo tillhör de klassiska japanska budosporterna. Den 6 juli avgörs ett spektakulärt EM i Eriksdalshallen i Stockholm - ett mästerskap du ser live på SolidSport. - Det är verkligen en kul sport att titta på, lite som ett filmslagsmål, säger dubbla EM-guldmedaljören Lotta Wersäll.

SolidSport etablerar sig allt mer som kanalen för svensk kampsport. Den 1-3 mars livesänds SM i thaiboxning och den 23 mars visas den tionde Kampsportsgalan från Münchenbryggeriet i Stockholm. - Vi vet att inte alla som vill kan vara på plats under galan, och tror då att sändningen innebär ett gott alternativ till det" säger Svenska Budo & Kampsportsförbundets generalsekreterare Mona Lundkvist.

Kampsportsgalan firar i år i dubbel bemärkelse. Dels för alla otroliga budo- och kampsportsbedrifter under året, men dels också för att galan som institution fyller tio år. Här är årets nominerade.

Här kommer du kunna följa våra sändningar från olika tävlingar, live och i efterhand. Som tittare kommer du även kunna ta del av annat rörligt material via kanalen.

Kampsportsfestivalen är en öppen festival för kampsport, den 30 november till 2 december 2018 i Stockholm. För andra året i rad genomförs nu ett av de största blandade kampsportseventen i Skandinavien! I år kommer vi för första gången livesända delar av festivalen.