News

Pargas IF:s herrlag har spelat sin sista hemmamatch för säsongen. Pargas IF:n miesten edustusjoukkue on pelannut kauden viimeisen kotiottelunsa.

Yllätyksen miesten edustusjoukkue jahtaa nousua Neloseen ja nousun ratkaiseva ottelu pelataan tulevana lauantaina 18.9. klo 13.00 Paloaukeantekonurmella. Vastaan astelee Kuopion Jalkapallokerho, joka voitti oman alkusarjan lohkonsa ja majailee noususarjassa toisella sijalla hengittäen Yllätykse...

Yllätyksen miesten Edustusjoukkue aloittaa nousukarsintasarjan perjantaina 20.8 klo 19.00 Paloaukean tekonurmella, kun vastaan astelee Lapinlahden Pallo -95. Viitosen yläloppusarjan pelimuoto on hieman muuttunut aiemmasta, josta ohessa pieni tiivistys. Viitosen yläloppusarjassa on yhteensä viis...

Voit nyt katsoa kaikki Helsinki Cupin kuvattujen otteluiden tallenteet kätevästi yhdellä maksulla. Vain 9,90€. Jos ostit suoran lähetyksen tai All Access Passin, tallenteet sisältyvät automaattisesti niihin hintoihin. Huomaathan, että Lauttasaaressa pelattuja otteluita ei kuvattu.

Tämän vuoden Stadi Cupissa järjestetään ensimmäistä kertaa hyväntekeväisyysottelu yhdessä Hope Ry:n sekä Punainen Kortti Rasismille -hankkeen kanssa. Kaikki ottelusta saadut varat ohjaamme lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen Suomessa Hope ry:n kautta. Ostamalla ottelun voit siis suoraan tukea lasten ja nuorten mahdollisuutta harrastamiseen.

Stadi Cup tulee jälleen tauon jälkeen takaisin! Katso otteluita turvallisesti kotoa käsin tai mistä tahansa. All Access -passilla näet kaikki striimit ja tallenteet yhdellä maksulla 14,90€.