Grabbar på frammarsch vill ha fler månadssupportrar!

Vilken fotbollsvecka!
I torsdags spelade ett härligt gäng Nackabollen-cup hela dagen. De imponerade med ett snyggt lagspel där både passar och positioner satt riktigt bra, detta följdes upp med en fin prestation mot Hammarby på fredag kvällen.

Det var också riktigt roligt att se hur kul killarna hade under Nackabollen-cup - såväl under matcherna som däremellan!

Milton vann ett pris för eftermiddagens snyggaste räddning och på förmiddagen var Hugo en av få nominerade till förmiddagens bästa räddning med den här mästerliga räddningen!

I fredags var det match och än en gång visade grabbarna att de lärt sig massor på vårens träning! Ett stolt lag mötte Hammarby och gick av plan minst lika stolta. Se matchen på Solidsport!

Imorgon är det match igen och vi vill påminna er alla att vi blir SÅ GLADA om vi får ännu fler månadssupportrar till laget. Tack föräldrar som filmat! Tack ni som redan prenumererar!

Och för er som vill bidra - bli månadssupporter genom att klicka här och sedan registrera er själva eller passa på att ge ett abonnemang till farfar eller moster istället för en onödig pryl! Du vet väl att du som månadssupporter också kan ladda ner matcherna till din dator. Bli månadssupporter, stötta laget och spara ned matcherna som kära minnen från början av sport-karriären!