Join the excitement
Get monthly subscription

99 SEK

Support IFK Norrköping. Gain access to all past and future streams, videos and replays. Cancel any time.
Unlock this video only

29 SEK

Replay included.

Framåt Kamrater: Avsnitt 6 - Jens Gustafsson

147views

Manager Jens Gustafsson gästar Framåt Kamrater och svarar på en hel del lyssnarfrågor. Jens berättar också hur han och IFK Norrköpings ledarstab arbetar, om säsongen 2020 och om hur han själv var som spelare. Tillsammans med IFK-supportern Marcus Thapper gör IFK Norrköping podden Framåt Kamrater. Podden kommer att ta ett helhetsgrepp om rapporteringen kring klubben och fokus kommer att ligga på kontorets arbete, tidigare spelare och supportrar men också på våra befintliga ledare och spelare i IFK Norrköping. På fredag släpps podcasten överallt där det finns poddar. Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila till framatkamrater@ifknorrkoping.se.

Manager Jens Gustafsson gästar Framåt Kamrater och svarar på en hel del lyssnarfrågor. Jens berättar också hur han och IFK Norrköpings ledarstab arbetar, om säsongen 2020 och om hur han själv var som spelare.

Tillsammans med IFK-supportern Marcus Thapper gör IFK Norrköping podden Framåt Kamrater. Podden kommer att ta ett helhetsgrepp om rapporteringen kring klubben och fokus kommer att ligga på kontorets arbete, tidigare spelare och supportrar men också på våra befintliga ledare och spelare i IFK Norrköping.

På fredag släpps podcasten överallt där det finns poddar.

Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila till framatkamrater@ifknorrkoping.se.

CategoriesFramåt Kamrater
2Comments
Anonymous user
Patrik Hübsch

Alla föreningar tar betalt även Östersunds å Helsingborg 

Peter Lämkull

tycker de det är jävligt sniket a IFK att ta betalt för dessa bra aviseringar. Framför allt för oss som är medlemmar...