Join the excitement
Get monthly subscription

99 SEK

Support IFK Norrköping. Gain access to all past and future streams, videos and replays. Cancel any time.
Unlock this video only

29 SEK

Replay included.

Framåt Kamrater: Avsnitt 4 - Linus Wahlqvist

237views

Linus är hemma igen! Igår, tisdagen den 4:e augusti, presenterades Linus Wahlqvist av IFK Norrköping och bara timmar senare satte han sig ned med Marcus Thapper och spelade in ett extraavsnitt av Framåt Kamrater. I avsnittet berättar Linus varför han kommit hem, vad som hänt sedan sist, IFK Norrköping då och nu och hans mål med framtiden. Tillsammans med IFK-supportern Marcus Thapper gör IFK Norrköping podden Framåt Kamrater. Podden kommer att ta ett helhetsgrepp om rapporteringen kring klubben och fokus kommer att ligga på kontorets arbete, tidigare spelare och supportrar men också på våra befintliga ledare och spelare i IFK Norrköping. På fredag släpps podcasten överallt där det finns poddar. Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila till framatkamrater@ifknorrkoping.se.

Linus är hemma igen!

Igår, tisdagen den 4:e augusti, presenterades Linus Wahlqvist av IFK Norrköping och bara timmar senare satte han sig ned med Marcus Thapper och spelade in ett extraavsnitt av Framåt Kamrater. I avsnittet berättar Linus varför han kommit hem, vad som hänt sedan sist, IFK Norrköping då och nu och hans mål med framtiden.

Tillsammans med IFK-supportern Marcus Thapper gör IFK Norrköping podden Framåt Kamrater. Podden kommer att ta ett helhetsgrepp om rapporteringen kring klubben och fokus kommer att ligga på kontorets arbete, tidigare spelare och supportrar men också på våra befintliga ledare och spelare i IFK Norrköping.

På fredag släpps podcasten överallt där det finns poddar.

Om du vill komma i kontakt med oss kan du maila till framatkamrater@ifknorrkoping.se.

CategoriesFramåt Kamrater
1Comment
Anonymous user
Patrik Hübsch

Vilken kille från staden.