317c7c6b 2ea5 4e7d b551 9ab8cc13a286
Unlock video

10 EUR

Get access to this video only.
Replay included.
Buy 10 EUR

YOGAFUNC #37, Easy Peasy – 55 min

11views

Ohjaaja: Carina Pitkänen YOGAFUNC-tunti on tehokas ja monipuolinen harjoitus. Tuntia ohjataan motivoivan musiikin tahtiin, joka vaihtuu kolmen kuukauden välein. YOGAFUNC-liikkeet ja -sarjat perustuvat astangajoogaan, mutta tunnilla käytetään myös funktionaalisen treenin liikkeitä, esimerkiksi keski- ja ylävartalon voimaosioissa. Oletko valmis? Have Fun! Get Fit! Never Quit! Tämä versio on aloittelevan joogin versio. Samasta ohjelmasta löytyy myös Hard Core-versio konkareille. Huom! Teknisistä syistä päälläseisannan alkeet jäi tästä versiosta pois ja jouduin turvautumaan Hard Core-versioon. Alottelijalle riittää että nistaa yhden jalan kerralla ylös.

Ohjaaja: Carina Pitkänen

YOGAFUNC-tunti on tehokas ja monipuolinen harjoitus. Tuntia ohjataan motivoivan musiikin tahtiin, joka vaihtuu kolmen kuukauden välein. YOGAFUNC-liikkeet ja -sarjat perustuvat astangajoogaan, mutta tunnilla käytetään myös funktionaalisen treenin liikkeitä, esimerkiksi keski- ja ylävartalon voimaosioissa. Oletko valmis?
Have Fun! Get Fit! Never Quit!

Tämä versio on aloittelevan joogin versio. Samasta ohjelmasta löytyy myös Hard Core-versio konkareille.

Huom! Teknisistä syistä päälläseisannan alkeet jäi tästä versiosta pois ja jouduin turvautumaan Hard Core-versioon. Alottelijalle riittää että nistaa yhden jalan kerralla ylös.

Tagsyogafunc
0Comments
Anonymous user