27 Sep. 05:25
445a5878 c2af 4340 b0f9 15647395d8f6
Unlock video

0 EUR

Get access to this video only.
Replay included.
Buy 0 EUR

Harkkapeli: HNMKY P05 - Honka 05

Replay · ...
22views

Syyskauden viimeinen valmistava harkkapeli Tapiolan Honkaa vastaan ennen seuraavam viikonlopun SM karsintaa Salossa. Varsinaisessa sarjassa ensiviikosta alkaen aletaan sitten periä muutaman euron maksua per peli, eli nyt vielä toistaiseksi viimeisen kerran mahdollisuus maksuvapaaseen seurantaan. Maksu menee ainakin kuvauskaluston päivitykseen, joista ensimmäinen on suuntaava mikrofoni, joka toisi äänet paremmin kentältä ja huonommin kuvaajista/katsomosta. Jos nyt tolkuttomia tuloja alkaa tulla niin ehkäpä sillä voisi jotain joukkueen kulujakin kattaa - lähinnä ehkä pelaajien palkitseminen tms. kulut. Samalla on myös järkevintä luottaa vieraspeleissä vastustajan kuvaustarjontaan - sillä edellytyksellä, että peli saadaan ladattua sieltä itselle, eli hyödynnetään vastustajan palveluja vastaavalla tavalla ja tuetaan heidän touhujaan, jos he kerran tekevät samaa meille.

Syyskauden viimeinen valmistava harkkapeli Tapiolan Honkaa vastaan ennen seuraavam viikonlopun SM karsintaa Salossa.

Varsinaisessa sarjassa ensiviikosta alkaen aletaan sitten periä muutaman euron maksua per peli, eli nyt vielä toistaiseksi viimeisen kerran mahdollisuus maksuvapaaseen seurantaan. Maksu menee ainakin kuvauskaluston päivitykseen, joista ensimmäinen on suuntaava mikrofoni, joka toisi äänet paremmin kentältä ja huonommin kuvaajista/katsomosta. Jos nyt tolkuttomia tuloja alkaa tulla niin ehkäpä sillä voisi jotain joukkueen kulujakin kattaa - lähinnä ehkä pelaajien palkitseminen tms. kulut.

Samalla on myös järkevintä luottaa vieraspeleissä vastustajan kuvaustarjontaan - sillä edellytyksellä, että peli saadaan ladattua sieltä itselle, eli hyödynnetään vastustajan palveluja vastaavalla tavalla ja tuetaan heidän touhujaan, jos he kerran tekevät samaa meille.

Categoriesharkkapelit