About us

HF Limhamn

Välkomna till HF Limhamn!

Malmöhandbollen har berikats med den helt nystartade handbollsklubben HF Limhamn (Handbollsföreningen Limhamn). Klubben startades i slutet på november 2018 i liten skala men har som långsiktigt mål att växa och blir störst på barn- och ungdomshandboll i Malmö i åldrarna 6-19 år.

Bakom initiativet står välmeriterade handbollsprofiler och en grupp engagerade föräldrar. En tydlig vision med målet att blir störst på barn- och ungdomshandboll i Malmö. Hela verksamhetens idé grundar sig i att få så många barn och ungdomar att hålla på med idrott så länge som möjligt.

HF Limhamn ska skapa ett livslångt intresse för träning och förhoppningsvis för sporten handboll. Oavsett om barnen väljer handboll, fotboll, pingis eller simning i slutändan så vill vi i HF Limhamn ha satt igång ett livslångt idrottande för barnen, säger klubbens sportchef, Oliver Quist.

HF Limhamn startar upp i liten skala till att börja med och fokuserar under våren 2019 på ett lag med pojkar födda 2005. Men det långsiktiga målet är att klubben ska växa och bli Malmös ledande handbollsklubb när det kommer till barn och ungdomar. HF Limhamn kommer parallellt under våren dra igång med bollskola för ålder 5-11 år.

Vi vill ge barn och ungdomar chansen att vara med i ett större sammanhang där de kan utvecklas efter sina egna förutsättningar och ambitioner vare sig de satsar för att bli handbollsproffs eller bara spelar för att ha kul tillsammans med sina kompisar, berättar Oliver Quist.

In och följ för att följa vår resa:

(Instagram, Facebook, Snapchat & Twitter) 

@HFLimhamn 

#HFLimhamn