Otteluraportit/Alueellinen 2/Hertta-Pallokissat 3-2

Pelien välissä käytiin uimassa ja syötiin eväät, jotta aurinkoisessa hellepäivässä jaksettiin pelata vielä toinen peli. Vastassa siis Pallokissat. Pallokissoilla on tyttöjä joukkueessa hieman enemmän kuin meillä ja he pystyvät pelaamaan tätä sarjaa eri tytöillä kuin Liiga pohjoista. Meillä mukana oli myös Liiga pohjoista pääasiassa pelaavia tyttöjä. Pallokissojen joukkue oli selvästi tasaisempi kuin meidän. Meillä kokeneemmat tytöt pitivät pelin tasaisena. Ilman heitä Pallokissat olisi vienyt peliä mielin määrin. Meillä tavoitteena oli, että kokeneemmat olisi tukeneet vähemmän pelanneita ja siten kaikkien peli kehittyisi, muta vielä ainakin tällä kertaa peli meni osalta vähän katseluksi ja vastaavasti osa joutui sitten raatamaan muidenkin edestä.

Pelin alussa Kaisa pääsi Annan pitkästä sivurajasta tekemään 1-0 maalin. 2-0 maalissa energisesti pelannut Veera pääsi Saaran hienosta syötöstä läpi ja teki vasurilla 2-0. Ensimmäisen puoliajan lopulla Pallokissat myllytti, mutta tauolle mentiin tilanteessa 2-0.

Toiselle puoliajalle Santtu taas maaliin. Pallokissat jatkoi jakson alussa painostusta ja se tuottikin kavennuksen ja näin tilanne 2-1. Meilläkin oli pelissä hyviä paikkoja ja yhdestä Veera laukoikin tilanteeksi 3-1. Maalissa Santtu teki uiseta hyviä torjuntoja mutta pelin lopussa Kissat kavensi tilanteeksi vielä 3-2, joka jäikin lopputulokseksi.

Päivästä jäi vielä paljon parannettavaa joukkueena pelaamiseen. Vähemmän pelanneet eivät osallistuneet peliin riittävästi vaan odottelivat, että muut tappelevat pallon takaisin joukkueelle. Kun pallo oli meidän joukkueella osallistuivat kaikki paremmin peliin.