29 april Hyeres

65views

Det är klart att det tufft att världscupsäsongen är igång och att teamet är splittrat, men någon ökenvandring är det är det inte, några kallduschar kanske! Holländskan Cecile Janmaat och jag avslutade igår Hyeres världscup på 24 plats efter 11 seglingar och det har varit nyttigt, men också kul. Olika språk, olika sätt att kommunicera, olika sätt att trimma och olika sätt att ta beslut... Vi har lärt oss mycket under denna lättvindsvecka där kanterna dominerat vägvalen. Farten har vi inte riktigt haft, ganska naturligt när man inte är samtrimmade. Vi har dock dragit in två fjärdeplatser på topp! Tack Cecile för ett superjobb, vilken kämpe du är!!! Ja, Hanna och jag väntar nu otåligt och ivrigt på att Hanna ska få läkartillstånd att segla igen… Men vi gör bägge det allra bästa av situationen, var och en på sitt håll. Isen har nu gått på Baggensfjärden och det är dags att flytta träningsbasen norrut, precis som fåglarna. Vi har mycket att se fram emot, håll tummarna! Snart kör vi igen Hanna! Julia

Det är klart att det tufft att världscupsäsongen är igång och att teamet är splittrat, men någon ökenvandring är det är det inte, några kallduschar kanske!
Holländskan Cecile Janmaat och jag avslutade igår Hyeres världscup på 24 plats efter 11 seglingar och det har varit nyttigt, men också kul.
Olika språk, olika sätt att kommunicera, olika sätt att trimma och olika sätt att ta beslut... Vi har lärt oss mycket under denna lättvindsvecka där kanterna dominerat vägvalen.
Farten har vi inte riktigt haft, ganska naturligt när man inte är samtrimmade. Vi har dock dragit in två fjärdeplatser på topp! Tack Cecile för ett superjobb, vilken kämpe du är!!!

Ja, Hanna och jag väntar nu otåligt och ivrigt på att Hanna ska få läkartillstånd att segla igen… Men vi gör bägge det allra bästa av situationen, var och en på sitt håll.

Isen har nu gått på Baggensfjärden och det är dags att flytta träningsbasen norrut, precis som fåglarna. Vi har mycket att se fram emot, håll tummarna!
Snart kör vi igen Hanna!
Julia

CategoriesDaily
TagsHyeres
0Comments
Anonymous user