Sista chansen för Early Bird erbjudandet!

Nu är det snart dags för Göteborg Cup igen!

Vi är så glada att få genomföra Cupen, även om det kommer att finnas vissa restriktioner även detta år. Bland annat så kommer vi inte heller i år att kunna släppa in någon publik på matcherna.


Om man ändå vill se matcherna så finns det möjlighet att via Solidsport följa matcherna i alla hallar bägge helgerna 3-5 september (juniorer) & 10 - 12 september (övriga klasser).

Om man tecknar sig för vårt "Early Bird" - erbjudande, som gäller t o m 31 augusti, så kostar ett All accesspass 159 kr och efter det så kommer det kosta 189 kr. All access gäller för alla matcherna under GBG Cup dvs bägge helgerna och man kommer se allt även i efterhand fram till den 31 mars 2022.


Här är "Early Bird " erbjudandet.: https://solidsport.com/gbgcup/all_access


Man kan köpa enstaka matcher under helgen för 59 kr/match för dom som inte vill ha All access.More news

Göteborg Cup livesänder 1000 matcher på Solidsport

Covid-19 har satt stopp för många ungdomscuper under året. Men inte för handbollsturneringen Göteborg Cup. Den 4:e september 2020, ska närmare 1000 matcher återigen spelas – men inför tomma läktare. – Vi är glada över att vi istället kan erbjuda livesändningar för samtliga matcher via Solidsport, säger Lars Berntsson, cupansvarig till Solidsport News.

Read more