Göteborg Cup livesänder 1000 matcher på Solidsport

Covid-19 har satt stopp för många ungdomscuper under året. Men inte för handbollsturneringen Göteborg Cup. Den 4:e september 2020, ska närmare 1000 matcher återigen spelas – men inför tomma läktare.
– Vi är glada över att vi istället kan erbjuda livesändningar för samtliga matcher via Solidsport, säger Lars Berntsson, cupansvarig till Solidsport News.

Göteborg Cup är en klassisk handbollsturnering som funnits i många år men som aldrig tidigare har livesänts. Årets upplaga kommer bli annorlunda på många sätt. På grund av pågående pandemi har arrangören Önnereds HK vidtagit flera åtgärder för att kunna genomföra cupen på ett säkert sätt.

Livesänder alla matcher: "Vår första åtgärd"

Eftersom ingen publik får tillåtas blev det bland annat snabbt beslutat att samtliga matcher skulle livesändas via Solidsport. – Vi har aldrig tidigare haft möjligheten att livesända våra matcher men nu känns det viktigare än någonsin. Med tanke på att ingen publik får tillåtas var livesändningarna en av våra första åtgärden inför årets turnering, säger Berntsson, cupansvarig på Göteborg Cup.


Totalt kommer över 400 lag att delta i årets upplaga och spela närmare 1000 matcher. Samtliga matcher kommer då gå att se live via solidsport.com/gbgcup eller Solidsport-appen.
– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda alla anhöriga att se sina barns matcher hemifrån. Det ger även oss som förening en möjligt att skapa en helt ny intäktskälla till cupen, vilket såklart är väldigt viktigt i tider som dessa, avslutar Lars.

MER INFO OM CUPENS LIVESÄNDNINGAR:

Du som tittare kan köpa varje match styckvis eller få tillgång till alla livesändningar och repriser med All Access. 
 Fram till den 31 augusti har du också chansen att köpa All Access till rabatterat pris – endast 149 SEK.
Köp ditt All Access Pass här!

More news

Sista chansen för Early Bird erbjudandet!

Nu är det snart dags för Göteborg Cup igen!

Read more