Badmintonligan 3 december mästarmöte Fyrisfjädern - Halmstad

Förra årets Svenska mästare Halmstad möter Fyrisfjädern på hemmaplan tisdag 3 december kl 18:00 - ni kan följa sändningen via webben på två banor.

I Upplands Boservice Arena startar säsongens sista match i grundserien i Badmintonligan. För att Fyrisfjädern ska komma vidare i mellanserien efter nyår och få med sig ett extra poäng krävs vinst i kvällens match.

Fyrisfjädern är redan kvalificerade till mellanserie A - där de fyra främsta lagen i grundserien möts. 

Man kan nästa säga att det är en Dödens-grupp. Både Påvelund och Halmstad ingår i gruppen i år, de som stod i finalen förra året. Tufft motstånd.


Kvällens match kommer att bjuda på hårda fighter och utmanande spel från båda lagen.

PreGame börjar kl 17:00


Varmt välkomna - o kan du inte komma se gärna matcherna online och bli månadssupporter till Fyrisfjädern.

More news

Badmintonsnack avsnitt 16 med Henri Hurskainen - inför stundande slutspelet

Som en ren ketchup effekt produceras ännu en podd nu med Henri Hurskainen, sportchef för Fyrisfjädern. Om ett par dagar ska slutspelet inledas och vi vill ju veta hur det går för Fyrisfjädern. Kan Henri avslöja något?

Read more

Badmintonsnack avsnitt 15 Amanda Högström inför slutspelet i Umeå

Den populära podden Badmintonsnack - med Amanda Högström inför slutspelet i Umeå och om sin nya roll i Olympisk Offensiv, ett SOK program.

Read more

Hemmapremiär i Badmintonligan 14 september Fyrisfjädern mot Täby

Hemmapremiären inleds med en match mot Täby. Denna säsong har lagen justerats något och vi kan se fram emot en spännande match. Rebecca Kuhl har åter värvats till Fyrisfjädern och kanske hon möter sin gamla hemmaklubb denna dag. Se matchen live på måndag 14 september kl 18:00

Read more

Hemmamatch i mellanserien tisdag 28 januari 2020

Tisdag 28 januari 2020 möter Fyrisfjädern Trollhättan på hemmaplan i Upplands Boservice Arena. Matchstart är kl. 18.30! Anmälan till PreGame gör du senast 24 januari via mejl: gert.kunka@fyrisfjadern.se

Read more