Aktivera ditt futsallag på Solidsport

Livesänd dina futsalmatcher och tjäna pengar. På Solidsport kan vem som helst filma matcher, cuper, träningar eller olika evenemang och samtidigt skapa intäkter. Enkelt och helt gratis.

Allt som behövs är en smartphone och internetuppkoppling. Föräldrar, anhöriga och supportrar kan sedan köpa era sändningar för att se matchen, cupen eller evenemanget live och samtidigt stötta laget ekonomiskt.

Klicka HÄR för att aktivera ditt lag på Solidsport..

Kom igång med Streamingskolan

Syftet med Streamingskolan är att hjälpa dig att bli bra på att sända och dra maximal nytta av Solidsport. Både när det gäller den funktionalitet som finns men också möjligheten att tjäna pengar till laget.

I fem delar får du Solidsports tips och råd om hur du och ditt lag kan livesända på bästa sätt via vår plattform och livesändningsappen Solidsport Broadcast.

Klicka HÄR för att upptäcka Solidsports Streamingskola.
Latest news

Futsal League, Finlands högsta divison, har skrivit på ett samarbetsavtal för säsongen 2020-2021 med Solidsport. Alla matcher i den finska högstaligan i Futsal kommer livesändas på Solidsport under den kommande säsongen.

Previous games

Hightlights

Latest videos

Vi gör det enkelt att livesända futsal

Solidsport är Nordens största streamingtjänst för livesänd sport. Under 2019 valde tusentals lag, föreningar, cuper och klubbar att livesända över 45.000 matcher och evenemang via Solidsport. Enkelheten i att livesända matcher och möjligheten att tjäna pengar är det som gjort att många idrottsförbund, föreningar, cuper och tusentals lag väljer Solidsport.

Klicka HÄR för att läsa mer om Solidsport och vår kostnadsfria tjänst.