Aktivera din förening på Solidsport

Livesänd era träningar och tjäna pengar. På Solidsport kan vem som helst filma tävlingar, träningar eller olika evenemang och samtidigt skapa intäkter. Enkelt och helt gratis.

Allt som behövs är en smartphone och internetuppkoppling. Föräldrar, anhöriga och supportrar kan sedan köpa era sändningar för att se tävlingen eller evenemanget live och samtidigt stötta er ekonomiskt.

Klicka HÄR för att aktivera din förening på Solidsport.

Kom igång med Streamingskolan

Syftet med Streamingskolan är att hjälpa dig att bli bra på att sända och dra maximal nytta av Solidsport. Både när det gäller den funktionalitet som finns men också möjligheten att tjäna pengar till laget.

I fem delar får du Solidsports bästa tips och råd om hur du och ditt lag kan livesända på bästa sätt via vår plattform och livesändningsappen Solidsport Broadcast.

Klicka HÄR för att upptäcka Solidsports Streamingskola.
Latest news

Allt fler sporter börjatr återigen starta efter en paus på grund av coronakrisen. På lördag kommer nu även klassiska fitnesstävlingen Alströmerpokalen genomföras utan publik. Tittarna kan istället följa tävlingen live via Solidsport.

Fitnessälskare – nu är det dags för anrika Luciapokalen. Drygt fyratusen vältränade entusiaster har genom åren debuterat i Luciapokalen – Sveriges äldsta nybörjartävling. Du ser tävlingen live på SolidSport.

Vi gör det enkelt att livesända fitness/crossfit

Solidsport är Nordens största streamingtjänst för livesänd sport. Under 2019 valde tusentals lag, föreningar, cuper och klubbar att livesända över 45.000 evenemang via Solidsport. Enkelheten i att livesända tävlingar och möjligheten att tjäna pengar är det som gjort att många idrottsförbund, föreningar, cuper och tusentals lag väljer Solidsport.

Klicka HÄR för att läsa mer om Solidsport och vår kostnadsfria tjänst.