USM 2019

Se sändningarna från SEMI- och finalpassen LIVE.

​Fäktkanalen kommer sända semifinaler och finaler i samtliga klasser. Klasserna kommer sändas i tät följd efter varandra.

Se facebook för aktuell tidsplan och preliminära sändningstider.


Obs! tiderna är preliminära och det kan förekomma förseningar. Tänk även på att vissa matcher kan börja några minuter tidigare.

More news

Nu startar Svenska Fäktligan!

Svensk fäktning behöver en liga för lag – återkommande tävlingar med ett förutsägbart och spännande format. För många fäktare är lagtävlingar en höjdpunkt men vid sidan av lag-SM har tillfällena att fäkta lag varit få. Fram tills nu…

Read more

WATCH REHBINDER PRIZE LIVE

Watch the Semifinals and finals of Th Rehbinder Prize 2019 LIVE.

Read more

Fäktningen tar plats på SolidSport

SolidSport är plattformen där alla sporter få ta plats. Svenska Fäktningsförbudnet har gjort det på ett strålande sätt och nu är parterna överens om ett nytt avtal som sträcker sig till och med 2021. - Samarbetet med SolidSport gör det möjligt för fler att upptäcka vilken fantastisk sport fäktning är, säger Ana Valero-Collantes, ordförande i kommunikations- och marknadsföringskommittén.

Read more

Välkommen till Fäktkanalen!

Här kommer du kunna följa flera olika tävlingar under året, både live och i efterhand. Dessutom kommer du få ta del av intervjuer, reportage, behind the scenes med mera.

Read more