Offerta hjälper familjer med livspusslet

Till vardags deltar Jens Nilsson framgångsrikt i sporten som han döpt till Bolagsbyggande.
Där ett av målen har blivit att frigöra tid åt föräldrar som helst av allt vill se sina barn idrotta på planer, rinkar och banor runt om i Sverige.

– Vi hoppas att vi för varje år som går blir en allt bättre livspusselfixare, säger Nilsson, grundare och vd för Offerta.

Hela artikeln är ett annonssamarbete med Offerta.

Sporten pumpar i blodet och passionen har han inkluderat i företaget.
38-årige Jens Nilsson växte upp i Stockholmsförorten Kista och erfarenheterna från hockeyn och framför allt fotbollen i föreningen Stockholmspolisen har bidragit med bestående värderingar.

– Det finns en väldig kraft i lagbygget, vi lärde känna varandra oerhört väl och åkte på många turneringar. Många träffar jag fortfarande och det är alltid jättekul att ses så många år senare. Det var kul att gå upp i något så fullständigt, säger Nilsson.

– Och bolagsbyggande är ju egentligen exakt samma sak: en sport. Det kan gå bra och det kan gå dåligt, och det är en jakt efter bekräftelse. Både extern och intern, bekräftelse för sig själv. Det handlar om uthållighet, att nöta tills det är klart. Orka slutföra något, få någon typ av seger på slutet och sedan ett kvitto på det.

Även medarbetarna på Offerta får ta del av Jens Nilsson intresse för sport och välmående.
Klättring, yoga, intervallträning och gympass finns bland aktiviteter som schemaläggs och är tillgängliga för samtliga

– Alltså, delvis grundar det sig i ett eget dåligt samvete, Jag har har varit väldigt vältränad, idrottade mycket som yngre och gjorde lumpen som Norrlandsjägare. Det finns en längtan tillbaka till den nivån, säger Nilsson med ett litet skratt.

– Sen tycker jag att vi ska vara en ung och vital organisation, och vi rymmer gott att stoppa in träning i vårt program. Vi har en arbetsplats som är styrd av frihet under ansvar, så jag är inte bekymrad över att någon inte kommer jobba sina 40 timmar. Jag utgår från det. Att ha lite gympass, klättring, yoga och roliga saker, det ser jag som en del av bolagets identitet. 

Effekterna har också varit positiva och aktiviteterna fyller fler syften än det rent fysiska.
Människor från olika team och avdelningar möts oftare än annars. Och det är inte i samband med någon after work eller julbord, eller annan alkoholrelaterad festlig aktivitet.

Att få ihop ett livspussel är för de flesta familjer en stor utmaning

Offertas kärlek till den svenska idrotten är tydlig.
Det branschledande företaget, en digital plattform som förmedlar förmedlar tjänster inom bland annat bygg, flytt och städ, agerar gärna annonsör och sponsor i samband med sportevenemang runt om i landet - stora som små.

Sedan en tid tillbaka så samarbetar Offerta med livestreamingtjänsten SolidSport, vars grundläggande idé är att livesända alla sporter oavsett nivå och ålder - och samtidigt bidra med pengar till föreningslivet. En målsättning som tangerar småbarnspappan Jens Nilssons visioner kring sitt eget bolag, i det här fallet att frigöra tid för föräldrar som jagar utrymme för att följa sina barns aktiviteter.

– Vi hoppas att Offerta för varje år som går blir en allt bättre livspusselfixare. Det är ju också en sport, säger Nilsson på ett självklart vis.

Han fortsätter:

– Att få ihop ett livspussel är för de flesta familjer en stor utmaning, och har man flera barn med flera aktiviteter så är det egentligen bisarrt att man ens överväger att renovera själv.

Dessutom gör man faktiskt en samhällsgärning. Att köpa tjänster i Sverige bidrar explicit - krona för krona - till människors sysselsättning. De som säger något annat har fel. Det bidrar till att folk får jobb och att massor av företag växer, och de företagen kan i sin tur anställa tusentals människor. Det är bra för en själv, det är bra för barnen och det är bra för samhället.

Vill du veta mer om Offerta och ta del av deras tjänster?
Besök offterta.se

Hela artikeln är ett annonssamarbete med Offerta.

More news

Så livesänds handbollsfesten Eken Cup

En handbollsfest från tjugo planer på Gubbängsfältet i Stockholm. 458 lag och 1500 matcher. Klassiska Eken Cup blir en av sommarens livesända höjdare på SolidSport den 15-18 juni. – Det här blir ett mycket intressant avstamp för oss i utvecklingen av Eken Cup, säger cupgeneralen Magnus Birath.

Read more