På tåget ner till Malmö sattes en ny ramsa till Mushekwi

41.8 Kviews

Den fick omedelbart fäste bland de tillresta supportrarna. När Nyasha gladde Djurgårdespubliken med sitt ledningsmål spred den sig som en löpeld på läktaren, och i halvtidsvilan var inget annat än en läktaruppvisning från blåränderna. När sedan slutsignalen gick fick huvudpersonen själv ta emot hyllningarna för det som han har åstadkommit under sin tid i Stockholms Stolthet. Och det är inget snack om att han är tacksam för stödet som han får.

Den fick omedelbart fäste bland de tillresta supportrarna. När Nyasha gladde Djurgårdespubliken med sitt ledningsmål spred den sig som en löpeld på läktaren, och i halvtidsvilan var inget annat än en läktaruppvisning från blåränderna. När sedan slutsignalen gick fick huvudpersonen själv ta emot hyllningarna för det som han har åstadkommit under sin tid i Stockholms Stolthet.
Och det är inget snack om att han är tacksam för stödet som han får.

3Comments
Anonymous user
Peter Andreasson

Robin han kommer aldrig gå till Göteborg, han vill vara i DIF och man kan aldrig tvinga en spelare att gå till ett lag han inte vill. Det är hans karriär och vill han inte spela för nåt annat än DIF så kan det inte göras mot hans vilja. Så enkelt är det.

Robin Winje

Haha, som jag kommer garva den dagen han kommer till Blåvitt och kysser klubbmärket när han målar mot er.

Robin Lillqvist

Det är kärlek att vara DIF