Aktivera din cykelkanal på Solidsport

Livesänd din cykelsport och tjäna pengar. På Solidsport kan vem som helst filma cuper, tävlingar eller olika evenemang och samtidigt skapa intäkter. Enkelt och helt gratis.

Allt som behövs är en smartphone och internetuppkoppling. Föräldrar, anhöriga och supportrar kan sedan köpa era sändningar för att se tävlingen eller evenemanget live och samtidigt stötta er ekonomiskt.

Klicka HÄR för att aktivera din cykelsport på Solidsport..

Kom igång med Streamingskolan

Syftet med Streamingskolan är att hjälpa dig att bli bra på att sända och dra maximal nytta av Solidsport. Både när det gäller den funktionalitet som finns men också möjligheten att tjäna pengar till laget.

I fem delar får du Solidsports tips och råd om hur du och ditt lag kan livesända på bästa sätt via vår plattform och livesändningsappen Solidsport Broadcast.

Klicka HÄR för att upptäcka Solidsports Streamingskola.
Latest news

SM på Cykel kommer till Uppsala. Svenska Cykelförbundet har tilldelat Uppsala Cykelklubb SM för landsvägscykel i augusti. Utöver elitloppen, junior och seniorklassen kommer UCK också arrangera kortbane-SM, SM för ungdomar, veteraner samt paracyklister.

Evenemang som ställs in på grund av coronapandemin ger inte arrangörer rätt att behålla sina startavgifter. Det meddelar allmänna reklamationsnämnden (ARN). Något som kommer slå hårt mot en rad stora motionslopp och ungdomscuper.

Vi gör det enkelt att livesända cykelsport

Solidsport är Nordens största streamingtjänst för livesänd sport. Under 2019 valde tusentals lag, föreningar, cuper och klubbar att livesända över 45.000 matcher och evenemang via Solidsport. Enkelheten i att livesända matcher och möjligheten att tjäna pengar är det som gjort att många idrottsförbund, föreningar, cuper och tusentals lag väljer Solidsport.

Klicka HÄR för att läsa mer om Solidsport och vår kostnadsfria tjänst.