En film om antidoping - full version

...
1.22 Kviews

SB&K vill upplysa om vikten att du som idrottare måste ha koll på vad du stoppar i dig i din kropp. Detta genom att producera en antidopingfilm som nu publiceras på vår hemsida, på Budokampsport-TV och vår Facebook. Filmen är en del av SB&K:s arbeta för att synliggöra och bredda kunskapen om vilka förebyggande åtgärder som finns inom antidopingområdet. -Vi hade en idé, för rätt länge sedan nu, att göra en större informationskampanj om just anti-dopingarbetet, där filmen var en bärande pelare. Det är kul att vi nu äntligen kan visa upp den, säger Jonathan Broberg, informatör SB&K. Stort tack till alla medverkande! #ingenskitiminkropp

SB&K vill upplysa om vikten att du som idrottare måste ha koll på vad du stoppar i dig i din kropp. Detta genom att producera en antidopingfilm som nu publiceras på vår hemsida, på Budokampsport-TV och vår Facebook. Filmen är en del av SB&K:s arbeta för att synliggöra och bredda kunskapen om vilka förebyggande åtgärder som finns inom antidopingområdet.

-Vi hade en idé, för rätt länge sedan nu, att göra en större informationskampanj om just anti-dopingarbetet, där filmen var en bärande pelare. Det är kul att vi nu äntligen kan visa upp den, säger Jonathan Broberg, informatör SB&K.

Stort tack till alla medverkande! #ingenskitiminkropp

0Comments
Anonymous user