Glittrig gala och thaiboxnings-SM - live på SolidSport

SolidSport etablerar sig allt mer som kanalen för svensk kampsport.
Den 1-3 mars livesänds SM i thaiboxning och den 23 mars visas den tionde Kampsportsgalan från Münchenbryggeriet i Stockholm.
- Vi vet att inte alla som vill kan vara på plats under galan, och tror då att sändningen innebär ett gott alternativ till det" säger Svenska Budo & Kampsportsförbundets generalsekreterare Mona Lundkvist.

Kampsport och SolidSport har fungerat väl tillsammans under flera år.

Bland livesändningarna finns både VM och SM i thaiboxning, SM i Kickboxning, Gladiatorspelen i MMA och Swedish Open i BJJ.

Nu fortsätter samarbetet, då både SM i thaiboxning och den årliga Kampsportsgalan kommer att livesändas under mars 2019.

Först ut är SM i thaiboxning, som avgörs på klassiska Rondo i Göteborg den 1-3 mars.

ERBJUDANDE: Köp Kampsportsgalan för bara 79 kronor fram till 15/3

- Vi har märkt att kampsport och SolidSport är en stark kombination och ser mycket positivt på en fortsatt gemensam satsning. Att vi får ut så mycket svensk kampsport som möjligt i SolidSports kanaler, säger Mathias Lühr, PR & Kommunikationsansvarig på SolidSport.

SM i thaiboxning på Rondo, det är en höjdare och det känns extremt bra att kunna leverera det mästerskapet hos oss.

Nästa steg i samarbetet är sedan inte långt bort.

Den tionde Kampsportsgalan följer den 23 mars i en liveproduktion från Münchenbryggeriet i Stockholm.

Bland de nominerade återfinns MMA-stjärnan Alexander “the Mauler” Gustafsson och Sofia Olofsson, som vann VM-guld i thaiboxning.

- Vi är glada att samarbeta med Solidsport och att kunna visa Kampsportsgalan i vår egen webb-tv. Vi vet att inte alla som vill kan vara på plats under galan, och tror då att sändningen innebär ett gott alternativ till det, säger Svenska Budo & Kampsportsförbundets generalsekreterare Mona Lundkvist.

Du ser SM i thaiboxning här och Kampsportsgalan här.



More news

"Det är lite som ett filmslagsmål"

Shorinji Kempo tillhör de klassiska japanska budosporterna. Den 6 juli avgörs ett spektakulärt EM i Eriksdalshallen i Stockholm - ett mästerskap du ser live på SolidSport. - Det är verkligen en kul sport att titta på, lite som ett filmslagsmål, säger dubbla EM-guldmedaljören Lotta Wersäll.

Read more

Nominerade till Kampsportsgalan 2019

Kampsportsgalan firar i år i dubbel bemärkelse. Dels för alla otroliga budo- och kampsportsbedrifter under året, men dels också för att galan som institution fyller tio år. Här är årets nominerade.

Read more

Välkommen till Budo & Kampsportsförbundets live kanal på SolidSport!

Här kommer du kunna följa våra sändningar från olika tävlingar, live och i efterhand. Som tittare kommer du även kunna ta del av annat rörligt material via kanalen.

Read more