Viktiga bortaresor till helgen

Efter förra helgens premiärsuccé är det dags för säsongen första bortaresa. Och en viktig sådan. Bodens BS möter Team Clan, Kaskad och Glam kommande helg.

Tre matcher ska alltså avgöras under samma helg. Resan går från Kiruna, Torneå, Kalix, Skellefteå, Luleå och Boden. Flyg till Arlanda därefter dryga 35 mil i bil för att spela mot Team Clan från Nässjö klockan 16.00 på lördag. Matchen ser du här.


Efter en tidig revelj på söndag möter vi Kaskad från Norrköping i deras nya hemmahall Vilbergen kl 09.00. Den matchen kan du se här om du är morgonpigg. Anledningen till den tidiga matchen är att Tommy Petersén direkt efter matchen måste skynda sig till Norrköpings central och sätta sig på ett tåg till Arlanda, sista flyget tillbaka till Kiruna går nämligen kl. 17.00.

Klockan 14.30 är det dags för helgen sista match mot Glam från Örebro, men som spelar i Hallsberg. Osäkert ännu om den matchen sänds, men om den gör det hittar du den här

Tre väldigt viktiga matcher efter succén i premiären. Clan har imponerat som vanligt med väldigt stabilt spel de första matcherna. Kaskad har visat sig starka både hemma och borta och ligger för närvarande trea i en haltande tabell. Enda förlusten har kommit mot topplaget Jösse. Glam har, liksom oss, endast spelat en match. Det mot tuffast möjliga motstånd, Team Pergamon.

Fortsätt följa vår säsong i "Världens bästa liga"! Stötta oss gärna genom att bli månadssupporter för 49 kr/mån. Vi har en väldigt dyr säsong framför oss med minskade publikintäkter och ökade flygpriser.

More news

Bodens BS tog tre av fyra möjliga poäng på söndagen

Bodens BS avslutade sin helg med tre tuffa bortamatcher i herrarnas Elitserie med att på söndagen spela oavgjort mot BK Kaskad och vinna mot BK Glam. – Det blev en toppenavslutning för oss på helgen och vi är riktigt nöjda, säger en glad Ludwig Ingerskog i Boden.

Read more

Succé för Bodens BS i premiären: "Jäkligt skönt"

Bodens BS visade direkt i premiären attt det starka hemmaspelet är intakt sedan förra säsongen. Hemmalaget drog ifrån direkt och kunde ta en komfortabel premiärseger.

Read more