Björklöven lanserar tv-satsning på Solidsport

Björklöven Play. Det är namnet på Björklövens nya premiumkanal med exklusivt innehåll för trogna supportrar, medlemmar och partners. En satsning som görs i samarbete med Solidsport.

– Förutsättningarna förändras ständigt och då gäller det att anpassa sig. Björklöven Play kommer skapa mervärde för våra medlemmar och säsongskortare och samtidigt vara en viktig alternativ inkomstkälla för klubben, säger Anders Blomberg, VD i Björklöven.

– Vi är såklart stolta över att få in en av Sveriges anrikaste hockeyföreningar. Björklöven har något spännande på gång både på och utanför isen och vi är övertygade om att det här kommer bli en satsning som hjälper klubben ta ett stort kliv in i framtiden, säger Tobias Thalbäck, vd på Solidsport.

“Ett helt nytt sätt att följa och stötta Björklöven”

Ambitionen med satsningen är att ge supportrarna bättre inblick i klubbens verksamhet och samtidigt skapa nya viktiga intäkter. Med ett månadsabonnemang på Björklöven Play kommer klubbens supportrar få tillgång till exklusivt innehåll hela året och samtidigt vara med och stötta klubben ekonomiskt.

- Björklöven Play ger oss möjlighet att på ett enkelt sätt kommunicera och vara fortsatt transparanta mot våra trognaste supportrar, medlemmar och partners. Månadsabonnemang kommer kosta 79:- per månad men kommer att ingå utan kostnad för Lövenbyggare och säsongskortare den här säsongen.

Ta del av allt exklusivt innehåll på solidsport.com/bjorkloven