Nu har EHF presenterat spelplatser

Nu har EHF presenterat datum och spelplats för sommarens beachhandbollmästerskap. U16-landslagen och EM-kvalet för seniorer kommer spelas i Moskva 14-17 juli.

More news

Ny beachhandboll cup i Göteborg

Det är första gången som det organiseras en beachhandbollturnering i Göteborg. ANNO 1971 Göteborg Cup bjuder nu in till en turnering i beachhandboll 27-29 maj. Turneringen spelas i Skatås på 4 planer så missa inte möjligheten att uppleva beachhandboll och allt Göteborg stad har att erbjuda!

Read more

Internationella regler till Åhus Beachhandboll 2022

Sommaren 2022 firar handbollsfestivalen sitt 25-års jubileum – då kompletteras det med nya ungdomsklasser samt European Beachhandball Tour med internationella beachhandbollsregler.

Read more

Snart öppnar anmälan till Beachhandboll-SM

SM i beachhandboll spelas under SM-veckan i Linköping den 2-3 juli. Längtar du redan dit? Håll ut - anmälan för lag öppnar i januari.

Read more

Uttagna spelare till riksläger 2

Uttagningarna till riksläger 2 för flickor och pojkar födda 2006 och 2007 är klara. Här hittar du lista på uttagna spelare, information till dig som blivit uttagen och ytterligare information om våra riksläger. Svenska Handbollförbundets har kallat spelare till riksläger 2 beachhandboll för flickor och pojkar födda 2006 och 2007 den 18-19 december i Kviberg, Göteborg.

Read more