Streama bandy på Solidsport

Livesänd lagets bandymatcher och tjäna pengar. På Solidsport kan alla lag, förening och klubbar livesända sin matcher, cuper, träningar eller olika evenemang och samtidigt skapa intäkter. Enkelt och helt gratis.

Allt som behövs är en smartphone och internetuppkoppling. Föräldrar, anhöriga och supportrar kan sedan köpa era sändningar för att se matchen, cupen eller evenemanget live och samtidigt stötta laget ekonomiskt.

Klicka HÄR för att aktivera ditt lag på Solidsport.

Kom igång med Streamingskolan

Syftet med Streamingskolan är att hjälpa dig att bli bra på att livesända och få maximal nytta av Solidsport. Både när det gäller den funktionalitet som finns men också möjligheten att tjäna pengar till laget.

I fem delar får du Solidsports bästa tips och råd om hur du och ditt lag kan livesända på bästa sätt via vår plattform och livesändningsappen Solidsport Broadcast.

Previous games

Hightlights

Latest videos

Vi gör det enkelt att livesända bandy

Solidsport är Nordens största streamingtjänst för livesänd sport. Under 2019 valde tusentals lag, föreningar, cuper och klubbar att livesända över 45.000 matcher och evenemang via Solidsport. Enkelheten i att livesända matcher och möjligheten att tjäna pengar är det som gjort att många idrottsförbund, föreningar, cuper och tusentals lag väljer Solidsport.

Klicka HÄR för att läsa mer om Solidsport och vår kostnadsfria tjänst.