Toppen mot botten när Victor badmintonligan fortsätter

Ikväll inleds den fjärde omgången av badmintonligan med matchen mellan nästjumbon Täby och den hittills obesegrade tabelltvåan Trollhättan. Dramatiken från Täby racketcenter kan ni följa via Solidsport från kl. 18.

Trollhättan har inlett seriespelet på ett utmärkt sätt och har ännu inte förlorat någon match. Senaste styrkebeskedet var den stabila segern mot regerande mästarlaget Fyrisfjädern och de danska nyförvärven har varit strålande samtidigt som den egenfostrade herrsingelspelaren Ludvig Petre Olsson går från klarhet till klarhet i varje match han spelar.

Täby har däremot haft en relativt knackig inledning på säsongen och endast spelat till sig en poäng så här långt. Laget är i behov av en vinst och lär ge allt för att ta den nu på sin egen hemmaplan. Damdubbelparet Clara Nistad och Jessica Silvennoinen har trots lagets senaste förluster varit ett rejält utropstecken och på kort tid format ett vinstgivande samarbete. Kan de övriga spelarna i Täby matcha deras nivå? I så fall lär de bli farliga framöver.

Sändningarna från kvällens matcher ser ni på Solidsport.se enligt följande:

Bana 1 https://solidsport.com/taby-bk/games/g/59lc8i2w

Bana 2 https://solidsport.com/taby-bk/games/g/agpl77en

Ni kan även följa resultatet från Scoreboardlive: https://www.scoreboardlive.se/tournament/show/1018


More news

Täta matcher med nerver väntar

Imorgon ska flera viktiga matcher spelas där resultaten påverkar tabell och fortsättningsspel.

Read more

Full ligaomgång toppas med laddad finalrepris

Fyrisfjädern tog hem guldet i förra säsongens final. Nu vill IFK Umeå ha revansch. Lagen möts i den sjätte omgången av Victor badmintonligan med matchstart 18.30. Både den och de övriga matcherna kan ni följa via Solidsport.se.

Read more

Ny omgång imorgon – hänger du med här på SolidSport?

Nu kör vi igen. Imorgon väntar fyra spännande matcher. Vi tog pulsen på en av huvudaktörerna.

Read more

Mästarlagen gör upp i het toppstrid

När den femte ligaomgången avslutas möts mästarna från de två senaste ligasäsongerna Halmstad och Fyrisfjädern. En rejäl prestigekamp kommer därmed att utspela sig i Uppsala samtidigt som Umeå tar emot Trollhättan i ytterligare en stormatch. Ni följer varje slagen fjäderboll i dessa uppgörelser via Solidsport.se med matchstart 18.00 i Uppsala och 18.30 i Umeå.

Read more