Tidigt toppmöte i andra omgången

De regerande mästarna Halmstad vann sin match i premiären.
Det gjorde även tippade topplaget IFK Umeå.
När Badmintonligan rullar vidare på Solidsport så väntar därför ett tidigt favoritmöte i Badmintonstadion i Umeå.

Samtliga matcher från Badmintonligan livesänds den här säsongen på Solidsport, och upplägget är unik.

För 49 kronor i månaden så får du som Månadssupporter tillgång till samtliga matcher med ditt favoritlag, och hälften av intäkterna landar i lagkassan hos klubben du önskar.

Och att fansen vill stötta sina lag i Badmintonligan är tydligt efter endast en spelad omgång.

Nu är det dags för omgång 2 med några riktigt kittlande möten.

Mästarna Halmstad reser till Umeå för ett spännande möte mellan två tippade slutspelslag.

Även fjolårsfinalisten Påvelund vann sin premiär, liksom motståndarna Trollhättan och det är ännu ett intressant möte i Göteborg.

Av lagen som gärna behöver en seger finns både Täby och Fyrisfjädern, där vi kan få se talanger som Ashwathi Pillai och Edith Urell.

Nykomlingarna Aura möter Västra Frölunda på hemmaplan i jakten på första segern för säsongen.

Du ser alla matcher från Badmintonligan live - HÄR!

More news

Mästarlagen gör upp i het toppstrid

När den femte ligaomgången avslutas möts mästarna från de två senaste ligasäsongerna Halmstad och Fyrisfjädern. En rejäl prestigekamp kommer därmed att utspela sig i Uppsala samtidigt som Umeå tar emot Trollhättan i ytterligare en stormatch. Ni följer varje slagen fjäderboll i dessa uppgörelser via Solidsport.se med matchstart 18.00 i Uppsala och 18.30 i Umeå.

Read more

Formstarka spelare i bottenlagen ute efter poäng

Det har varit en trög start för Frölunda och Täby i ligan. Flera av spelarna är dock fyllda av självförtroende efter individuella skalper i Umeås Grand Prix-tävling. Kan de omsätta det till en lagvinst? Följ all dramatik på Solidsport.se ikväll.

Read more

Frölunda på poängjakt mot Umeå ikväll

Noll poäng efter tre spelade omgångar. Västra Frölunda har inlett säsongen knackigt och är i behov av en seger. Laget får chansen till det när man tar emot IFK Umeå på hemmaplan, vilket du kan följa via SolidSport med matchstart kl. 18.30.

Read more

Danskpräglat stormöte i väst ramar in spännande ligaomgång

När den fjärde ligaomgången fortsätter ikväll kan vi bland annat njuta av en repris på SM-finalen för två år sedan när serieledarna Påvelund tar sig an mästarlaget från den finalmatchen, Halmstad. Dessutom spelar Fyrisfjädern mot Aura i Uppsala. Matcherna följer du via Solidsport.se med matchstart 18.00 i Uppsala respektive 18.30 i Halmstad.

Read more