Paus av spel i Victor Badmintonligan

Vi har under de senaste veckorna sett en eskalerande smittspridning i samhället och införandet av lokala allmänna råd i en majoritet av Sveriges regioner.

Svenska Badmintonförbundet bedömer den rådande covid-19 smittspridningen i Sverige som så pass allvarlig att fortsatt spel i Victor Badmintonligan inte längre kan motiveras. Alla matcher i Victor Badmintonligan stoppas därför tills vidare med omedelbar verkan.

I det ursprungliga spelprogrammet återstår en omgång av grundserien som följs av en mellanserie och därefter slutspel för sex av de åtta lagen.


Svenska Badmintonförbundet utvärderar situationen löpande och återkommer längre fram med information om när spelet i Victor Badmintonligan eventuellt kan återupptas.


Thomas Angarth,

Förbundschef


För de som är månadssupportrar kan man välja att ha kvar sitt supporterskap och fortsätta stötta klubben och ligan alternativt avsluta det under mina sidor när man är inloggad på solidsport.com

More news

Formstarka spelare i bottenlagen ute efter poäng

Det har varit en trög start för Frölunda och Täby i ligan. Flera av spelarna är dock fyllda av självförtroende efter individuella skalper i Umeås Grand Prix-tävling. Kan de omsätta det till en lagvinst? Följ all dramatik på Solidsport.se ikväll.

Read more

Frölunda på poängjakt mot Umeå ikväll

Noll poäng efter tre spelade omgångar. Västra Frölunda har inlett säsongen knackigt och är i behov av en seger. Laget får chansen till det när man tar emot IFK Umeå på hemmaplan, vilket du kan följa via SolidSport med matchstart kl. 18.30.

Read more

Danskpräglat stormöte i väst ramar in spännande ligaomgång

När den fjärde ligaomgången fortsätter ikväll kan vi bland annat njuta av en repris på SM-finalen för två år sedan när serieledarna Påvelund tar sig an mästarlaget från den finalmatchen, Halmstad. Dessutom spelar Fyrisfjädern mot Aura i Uppsala. Matcherna följer du via Solidsport.se med matchstart 18.00 i Uppsala respektive 18.30 i Halmstad.

Read more

Toppen mot botten när Victor badmintonligan fortsätter

Ikväll inleds den fjärde omgången av badmintonligan med matchen mellan nästjumbon Täby och den hittills obesegrade tabelltvåan Trollhättan. Dramatiken från Täby racketcenter kan ni följa via Solidsport från kl. 18.

Read more