Paus av spel i Victor Badmintonligan

Vi har under de senaste veckorna sett en eskalerande smittspridning i samhället och införandet av lokala allmänna råd i en majoritet av Sveriges regioner.

Svenska Badmintonförbundet bedömer den rådande covid-19 smittspridningen i Sverige som så pass allvarlig att fortsatt spel i Victor Badmintonligan inte längre kan motiveras. Alla matcher i Victor Badmintonligan stoppas därför tills vidare med omedelbar verkan.

I det ursprungliga spelprogrammet återstår en omgång av grundserien som följs av en mellanserie och därefter slutspel för sex av de åtta lagen.


Svenska Badmintonförbundet utvärderar situationen löpande och återkommer längre fram med information om när spelet i Victor Badmintonligan eventuellt kan återupptas.


Thomas Angarth,

Förbundschef


För de som är månadssupportrar kan man välja att ha kvar sitt supporterskap och fortsätta stötta klubben och ligan alternativt avsluta det under mina sidor när man är inloggad på solidsport.com

More news

Dags för Mellanseriemöten i Victor Badmintonligan

Säsongens mellanserie i Victor Badmintonliga kommer att spelas som seriesammandrag under helgen den 14-15 maj. Matcherna i mellanserie A spelas i Göteborg samtidigt som mellanserie B avgörs i Trollhättan.

Read more

Badmintonligan: Så spelas omgång 4

Det är dags för mer badminton! Det blir en uppdelad omgång då två matcher har skjutits upp. De två matcher som spelas under måndagskvällen är BMK Aura – Fyrisfjärden och Påvelund – Halmstad.

Read more

Vill fira födelsedag med dubbla JSM-guld

Han vill fira sitt första JSM-guld på hemmaplan i Trollhättan. På sin nittonde födelsedag. - Det skulle vara fantastisk, säger toppseedade Ludvig Petre Olsson, 18. Du ser JSM i badminton live på Solidsport - 21-23 februari.

Read more

Stjärnan inför SM: “De kan ställa till det”

Foto: Torbjörn Jansson & Bildbyrån Han är bäst i Sverige men saknar fortfarande ett SM-guld. Felix Burestedt, 24, åker till Umeå för att ändra på det. - Men jag måste vara redo, det finns duktiga spelare som kan ställa till det, säger Burestedt.

Read more